/

Skin + Me, 10 milyon sterlinlik B serisi fon topladı.

Müşterilerin cilt bozukluklarına sanal olarak yönelmelerini sağlayan İngiltere merkezli bir teledermatoloji hizmeti olan Skin + Me, 10 milyon sterlinlik B serisi fon topladı.

Octopus Ventures, daha önce Skin +Me’nin A serisi turunu destekledikten sonra işlemi yönetti ; toplam yatırımı şimdi 13 milyon sterline ulaştı.

Skin + Me, akne, rosacea ve pigmentasyon gibi cilt bozukluklarını tedavi etmek için reçeteli içerikler kullanarak altın bakım standartları ile ilişkili dermatolojik ürünleri satın almak için ücretli abonelikler sunan bir D2C cilt bakımı şirketidir.

Aynı ürünler ayrıca görünür gözenekler, ince çizgiler veya cilt dokusu ile ilgili estetik kaygıları da azaltır.

Ürünler, “klinik içi deneyimi tekrarlamak” üzere tasarlanmış, profesyonel dermatologlarıyla yapılan çevrimiçi bir konsültasyonun ardından hastalara reçete ediliyor.

Hastalar daha sonra cilt rejimlerini aylık olarak posta kutularına teslim ederler.

Skin + Me’nin sağladığı rakamlar, Birleşik Krallık nüfusunun neredeyse dörtte birinin her yıl cilt tedavisi istediğini gösteriyor. 

Şirket, COVID-19 salgınının zirvesinde ölçeklenmeyi başardı ve platformun iki yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana “milyonlarca” reçeteli ürün çıkardı.

Geçen yıl Skin + Me, yılda %100 işletme büyümesi elde etti ve işletmenin nakit üretebildiği söyleniyor. B serisi fonlar, Octopus Ventures ile ilişkisini genişletirken büyüme stratejisini destekleyecek.

Skin + Me’nin kurucusu James Mishreki, kullanılmayan kişisel bakım ürünlerinin geri dönüştürülmesine yönelik döngüsel bir ekonomi platformu olan Londra merkezli Life Suppliers’ın lansmanına da öncülük etti. Şu yorumu yaptı: “Misyonumuz, dermatolojiyi demokratikleştirmek için oyunun kurallarını değiştiren, kişiselleştirilmiş bir cilt bakım markası yaratmaktı.

“Şimdi bir sonraki D2C girişimime geçtim ve ekibin bu vizyonu yüzbinlerce insana ulaştırmak için böylesine iyi bir iş çıkardığı için çok mutluyum.”

Finansman ayrıntıları

  • B Serisi finansman turunda 11 milyon Euro’nun (10 milyon £) üzerinde para toplandı
  • Yatırım Octopus Ventures tarafından yönetildi
  • Bu, şirketin sadece iki yıl içinde nakit üreten hale gelmek için yıldan yıla %100 büyüme bildirmesiyle ortaya çıkıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.