SARDİS’e Başvurular Devam Ediyor

başvuru

İnovasyon ve yaratıcılığı odağında olan, finans dünyasındaki değişime ayna tutan Sardis Awards, güncel kategorileri ve uzman isimlerden oluşan değerlendirme kuruluyla 2022 macerasına başladı!

Finans dünyasının tüm bileşenlerinin buluşacağı, yenilikçi projelerin ve pazarlama başarılarının ödüllendirileceği Sardis Ödülleri’ne başvurular 1 Haziran itibariyle başladı.

Global trendler doğrultusunda kurgusu her sene yenilenen Sardis Awards; veri odaklı yaratıcılıktan teknolojinin yenilikçi kullanımına, dijital pazarlamadan pozitif sosyal etkiye kadar geniş bir yelpazede yer alan çalışmaları değerlendirecek.

sardis

Veri Stratejileri başlığı; bu sene Sardis’teki ilklerden biri. Veri kullanımının finans sektöründeki başarılı sonuçlarını ödüllendiren bu başlığın altında şu kategoriler yer alıyor: Davranışsal İçgörüye Dayalı İnovasyon, Müşteri Edinimi ve Tutundurma Uygulamaları, Müşteri Deneyimi ve Etkileşimi, Kişiselleştirilmiş Finans Önerileri.

Chatbotlar, kişisel asistanlar, süreç optimizasyonu gibi alanlarda yapay zekâ ürünlerini ve işlemlerini kullanan projelerin yarıştığı; Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı bölümündeki yeni kategoriler ise şöyle; Bulut Tabanlı Teknolojiler, Ses Teknolojileri ve En Başarılı Güvenlik Çözümü.

Sardis Awards 2022’deki bir diğer yenilik de İnovasyon bölümünde oldu. Bu bölüme; Kurumsal Dönüşüm İnovasyonu, Hedef Kitleye Özgü İnovasyon, Ödeme Çözümleri ve Yeni Nesil Cüzdanlar ve Sürdürülebilirlik Odaklı İnovasyon kategorileri eklendi.

Önceki senelerde olduğu gibi, toplumsal, çevresel ve ekonomik sorunlara çözüm öneren, kamuoyundaki bilinç ve farkındalığı artıran çalışmalar, Pozitif Sosyal Etki Bölümü’nde yer alacak. Bu bölümde, kadınlara ve toplumsal cinsiyet ayrımına yönelik hayata geçirilen kurumsal sosyal sorumluluk projeleri de önemli bir yer tutuyor.

Yaratıcılık; bu sene de Sardis’te değerlendirilecek önemli alanlardan biri. 2022’de bu başlığa altındaki yenilik ise; En İyi Performans Pazarlaması Uygulamaları kategorisinin eklenmesi oldu.

Sardis Ödülleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için sardisawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.