Samsung Blokzincir Tabanlı Yeni Güvenlik Platformu ‘Knox Matrix’

Samsung'tan Akıllı Saatle Ödeme

Samsung, blokzincir tabanlı yeni güvenlik platformu ‘Knox Matrix’i tanıttı.

 

Samsung, kullanıcılar için en önemli önceliklerden biri olan güvenlik alanında sınırları değiştirecek, blokzincir tabanlı yeni güvenlik çözümü Samsung Knox Matrix’i tanıttı.

Samsung, bu yılki Samsung Developer Conference (SDC) etkinliğinde güvenliğin ve gizliliğin kullanıcılar için en önemli önceliklerden biri olduğu bilinciyle yeni güvenlik çözümü Samsung Knox Matrix’i kullanıcılara tanıttı. Akıllı cihazları, askeri sınıf bir güvenlik sağlayan Samsung Knox güvenlik platformuyla koruyan şirket, yeni ‘Knox Matrix’ çözümü ile çoklu cihaz güvenliğinde ileri düzey bir koruma mekanizması sunacak.

Samsung Blokzincir Tabanlı Yeni Güvenlik Platformu ‘Knox Matrix' 

Samsung Knox Matrix: Özel bir blokzincir sistemi işleviyle bağlı cihazları koruyor

Knox Matrix, özel bir blokzincir sistemi olarak işlev görerek, birbirine bağlı cihazlarda çok katmanlı ve karşılıklı izleme yoluyla güvenliği en üst düzeyde sağlıyor. Knox Matrix, kullanıcıların akıllı ev sistemini ve cihazlarını dışarıdan gelebilecek yetkilendirilmemiş erişimlere karşı koruyabiliyor. Bununla birlikte, oturum açma işlemini daha kolay hale getirmek için cihazlar arasında kimlik bilgilerini paylaşarak, hassas bilgilerin güvenilir cihazlar arasında da korunmasını sağlıyor.

 

Knox Matrix, daha güçlü güvenlik uygulamaları sunarak, kullanıcıların ekosisteminde bulunan diğer cihazlardaki güvenlik açıklarının azaltılmasını sağlamak üzere tasarlandı. Marka ve işletim sistemi fark etmeksizin, entegre bir güvenlik SDK’sı (yazılım geliştirme kiti) sunan Knox Matrix, ortak güvenlik standartlarını geliştirmeye de katkı sağlayacak.

Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.