//

SaaS Girişimi Amenitiz, Ododo’yu Satın Aldı!

Amenitiz

SaaS girişimi Amenitiz, seyahat teknolojisi sektöründeki konumunu güçlendirmek amacıyla Ododo firmasını satın aldı. Barselona merkezli ekip, otel sahipleri için hepsi bir arada bir çözüm geliştirerek çevrimiçi bir varlık oluşturmalarına, ödeme almalarına ve eğitim ve öğretim araçları bulmalarına yardımcı oluyor.

Amenitiz

Turizm sektörü teknolojiyle birlikte sürekli gelişiyor. teknoloji destekli, dijital ve sürekli gelişiyor. Bazı kişiler seyahat edenleri desteklemek için yeni yollar yaratmaya başlıyor. Seyahat sektörü şu anda Avrupa’daki en heyecan verici sektörlerden biri. Yenilikçi ürünler ve çözümler geliştiren, dünyanın dört bir yanındaki gezginlere hizmet eden ve dijitalleşme hizmetlerine yönelik yeni talepleri karşılayan umut verici girişimler var.

Amenititz, otelciler için hepsi bir arada bir yönetim sistemi inşa eden ve sektörün devleriyle başa çıkmalarına yardımcı olan bir seyahat teknolojisi girişimi. Girişim, pazardaki konumunu güçlendirirken şimdi de dikkat çekici bir satın alma gerçekleştirdi.

Satın alma detayları

Amenitiz

Amenitiz, 27 milyon euroyu aşan Seri A turunu gerçekleştirdikten sadece birkaç ay sonra, Avrupa seyahatinin öne çıkan isimlerinden biri haline gelmesini sağlayan bir anlaşmayla Ododo’yu satın aldı. Amenitiz bugüne kadar Eight Roads, Chalfen Ventures, Point-Nine, Backed ve Otium Capital gibi tanınmış risk sermayedarlarından 35 milyon euronun üzerinde fon topladı.

Ododo, otel işletmecileri için çevrimiçi eğitim alanına öncülük eden bir Fransız şirketidir. Platform, otelcilere doğrudan rezervasyonlarını artırmak ve daha kârlı hale gelmek için gerekli tüm stratejileri, taktikleri, ipuçlarını ve araçları öğrenme ve eğitme şansı veriyor. Anlaşmanın bir parçası olarak, Nantes merkezli firmanın kurucusu Marc-Antoine de la Rüe du Can, İçerik Başkanı olarak Amenitiz ekibine katılacak. Otel yöneticisi, otel danışmanı ve eğitim içeriği yaratıcısı olarak otelcilik sektöründe 15 yılı aşkın deneyime sahip olan de la Rüe du Can’ın sektördeki uzmanlığı, Amenitiz’in otelciler için yüksek katma değerli eğitimlerin oluşturulmasını hızlandırmasını sağlayacak.

2018 yılında kurulan Amenitiz, bağımsız otelcileri daha iyi yönetim sistemleriyle desteklemek için net bir vizyona sahip. Amentitiz’in hepsi bir arada çözümü, bağımsız bir otelcinin ihtiyaç duyabileceği tüm araçları tek bir yerde merkezileştirerek çevrimiçi varlıklarını artırmalarına, web siteleri oluşturmalarına, ödemeleri yönetmelerine, görevleri otomatikleştirmelerine ve misafirleri için unutulmaz deneyimler yaratmalarına yardımcı oluyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.