RiseKit, 4.75 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Chicago merkezli yazılım sağlayıcısı RiseKit, topluluk organizasyonlarından çeşitlilik ve farklı yetenekli yetenekler kaynaklama yollarını yenilemek için odaklanmıştır ve 4.75 milyon dolar yatırım aldı.

Yatırımcılar arasında Muditā VP, Stand Together Ventures Lab, Sylvie Légère, Steve Sarowitz, Thad Wong, Tom Gimbel, Ryan Daube, Scott Kallick, Verte Opportunity Zone Fund ve Prota Ventures yer almaktadır.

Şirket, ABD’deki yeni şehirlere yayılmak, işverenler için yetenek kaynağı arama süresini ve maliyetini azaltırken iş arayanların kariyer yolculuğunu kişiselleştirmek için davranışsal ve beceri tabanlı makine öğrenme modelleri oluşturmak, topluluk işe alımı ve çeşitlilik, eşitlik ve dahil edicilik (DEI) girişimlerini ölçeklendirmede işletme kapsamını genişletmek için fonları kullanacak.

CEO Matt Strauss tarafından yönetilen RiseKit, tüm iş arayanlara, posta kodlarına, sosyal sermayelerine veya geçmiş durumlarına bakılmaksızın kariyer yoluna erişim imkanı sunar. RiseKit, işsiz ve alt işsiz bireyleri az gelişmiş topluluklardan iş, eğitim programları ve destekleyici hizmetlere bağlar. Şirket ayrıca, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, işverenler, hükümet sistemleri ve toplum vakıflarına, iş adaylarını destekleme, sonuçları ölçme ve hizmet verdikleri toplumları etkili bir şekilde etkileme konusunda zaman kazandırır.

RiseKit mevcut başvuru takip sistemleriyle (ATS) entegre ederek, hükümet kurumları, işe alım hizmeti sağlayıcıları ve işverenler, adayları işe alım süreci boyunca takip edebilir, paylaşılan durum güncellemelerini görüntüleyebilir ve uygulama içi mesajlaşmaya erişebilir.

risekit

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.