//

RealFevr, 10 Milyon Euro Yatırım Aldı!

RealFevr

Portekizli bir girişim olan RealFevr, 10 milyon dolar yatırım aldı.

Yatırım detayları

RealFevr

Şirketin son finansman turu, küresel bir spor yatırımcısı olan ADvantage tarafından yönetildi. Diğer yatırımcılar arasında yerel yatırım firması Semapa Next ve uluslararası futbolcular yer aldı.

Girişim, 2021 yılında dünyanın ilk futbol video NFT pazarını başlattı. Ayrıca Portekiz Futbol Federasyonu ve Beach Soccer Worldwide gibi çeşitli uluslararası spor organizasyonlarıyla ortaklık kurdu. Ayrıca marka elçileri olarak birkaç tanınmış sporcuyla anlaştı. Bu yatırım turunun lansmanlar ve işbirlikler ile genişleme planının hızlandırması bekleniyor.

Şirketin CEO’su Fred Antunes, şirket ekibinin geliştirmekte olduğu yeni ürünler konusunda heyecanlı olduğunu belirtti. Bu sürecin en tatmin edici yanı ise şirketin erişim alanını genişletme fırsatının yatırımcıların onayıyla gelmiş olması.

Tüm detaylar

RealFevr

RealFevr, 2015 yılında Lizbon’da kuruldu. Kuruluşundan bu yana şirket, blok zinciri ve değiştirilemez token (NFT) pazarında kendisini hızla lider olarak kabul ettirdi. RealFevr, blok zinciri teknolojisi ve dijital inovasyonun bir kombinasyonu sayesinde spor NFT alanını dönüştürmeyi hedefliyor. Kullanıcıların bir futbol NFT pazarı oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanıyan ilk platform olarak da öne çıkıyor.

Şu anda RealFevr’in dijital koleksiyonları arasında dünyanın en önde gelen futbolcularından bazıları bulunuyor. Bunlardan bazıları Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, ngel Di Mara, Ronaldinho, Eric Cantona ve Zlatan Ibrahimovic. Ayrıca tüm koleksiyon paketleri yalnızca 24 saat içinde tükendi.

Şirketin CEO’su Fred Antunes’e göre, bu yatırım turu; ekibin vizyonunu kanıtlıyor. Şirketin son yatırımı, uluslararası genişlemesini hızlandırmasına ve önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen dünyanın ilk futbol ticaret oyununu başlatmasına olanak tanıyacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.