Railsbank 37 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

İngiltere merkezli kurulan fintech Railsbank, Venture Capital ve MiddleGame Ventures liderliğinde gerçekleşen finansman turunda 37 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. Finansman turuna, Anthos Capital, Moneta VC,Firestartr ve Global Brain’ de katılım sağladı.

Railsbank, yeni yatırımlarını iki şekilde değerlendirecek gibi gözüküyor. Birincisi, şu an genişlemeye ve küreselleşmeye devam eden Railsbank’ı daha fazla ülkeye taşımak. İkincisi ise, daha fazla ürün geliştirmeye devam etmek. Railsbank’ın genişlemeyi düşündüğü ülkeler arasında Endonezya, Filipinler, Japonya ve birçok ülke yer alıyor. Ayrıca şirketin yakın zamandaki hedefleri arasında, İngiltere’de ve Avrupa ülkelerinde bulunan, mevcut müşteri sayılarını ikiye katlamak bulunuyor.

Railsbank, müşterilerin bankacılık yetenekleri geliştirmesini sağlayan ve bu yeteneklerini, sisteme dönüştürmeye sağlayan bir platform. Bu sistemi, işinize entegre edebilir ve hayatınızı daha basit bir hale çevirebilirsiniz. Platform, basit bir API tarafından yönlendirilir. Bu yüzden, platformu bir CFO ya da CEO’da kullanırken, iş geliştiriciler de rahatlıkla kullanabilir.

A Turunda 10 Milyon Dolar Yatırım Gelmişti!

Şirket bir önceki turlarında, seri A’da 10 milyon dolar yatırım almıştı. 2019 yılının Eylül ayında gerçekleştirilen finansman turu, Moneta Capital liderliğinde gerçekleşmişti. Katılımcılar arasında Clocktower Technology Ventures, Singapore Life ve Firestartr gibi yakından tanınan yatırımcılar yer almıştı.

Ayrıca, Eylül 2019’da Visa ile Railsbank arasında 5 yıllık bir işbirliği anlaşması imzalanmıştı. Bu işbirliği, Railsbank’in Asya ülkelerinde tanınırlığını arttırdı. Böylece, şirket globalleşme hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Kısaca Railsbank

Railsbank, Londra merkezli kurulmuş bir fin-tech şirketidir. Şirket, 1990 yılında Nigel Verdon ve Clive Mitchell tarafından kuruldu. Deneyimli iki girişimci tarafından kurulan Railsbank çok kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı ve birçok yatırım aldı.

Şirketin en büyük misyonu, dijitalleşen dünyada eski yöntemleri bir kenara bırakmak ve şirketlere eşsiz bir platform sunmak.

Railsbank, çok yeni ve gelişen bir fintech. Yeni gelen yatırımı ile birçok ülkede adından söz ettirmeye devam edeceğine ve birçok müşteri toplayabileceğine inanıyoruz. Ayrıca, Railsbank hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz, resmi sitesini bu linke tıklayarak görüntüleyebilirsiniz : https://www.railsbank.com/

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.