/

RADAAR, TECHONE’DAN 5,9 MİLYON TL DEĞERLEME İLE TOHUM YATIRIMI ALDI

Sloganları  “PROFESYONEL EKİPLER İÇİN  SOSYAL MEDYA YÖNETİM PLATFORMU” olan Mustafa Ercan Zırh tarafından kurulan RADAAR, Türkiye’nin en büyük erken aşama girişim sermayesi fonu olmak hedefiyle yola çıkan TechOne’dan 5,9 milyon TL değerleme ile tohum yatırımı aldı.  Peki sosyal medya yönetim platformu nedir? Sosyal medya yönetim platformları, sosyal medya hesaplarınızı daha kolay yönetmenize ve daha iyi analiz etmenize yardımcı olur. Mesela RADAAR 🙂

RADAAR NEDİR?  NEDEN RADAAR’ı KULLANMALISINIZ?

RADAAR, kullanıcıların Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, YouTube ve Pinterest gibi sosyal medya kanallarını tek bir platformdan yönetebilmesine imkan verirken, bulut tabanlı ve yapay zeka destekli altyapısı sayesinde çok daha kolay ve verimli bir yönetim deneyimi sağlıyor. RADAAR sunmuş olduğu bulut tabanlı platformuyla müşterilerine farklı markalar için çalışma alanları, içerik yayınlama, takipçiler ile görüşme, rakiplerini takip etme, raporlama ve analiz etme gibi özellikler sunuyor.

RADAAR’I kullanarak;

  • İşbirliklerinizi kolaylaştırmak, daha organize çalışmak ve hata riskini azaltmak için sosyal medya hesaplarınızı çalışma alanları ile gruplayabilirsiniz..
  • İçeriklerinizi ekibinizle birlikte planlayın ve zamandan tasarruf etmek için otomatik olarak paylaşabilirsiniz. Tüm içeriklerinizi tek bir arayüzde planlayarak ve Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn’e kolayca paylaşım yapabilirsiniz.
  • Tüm görüşmelerinizi tek bir yerde toplayabilir ve ekibinizle birlikte yöneterek takipçilerinizle daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz.
  • Markanız ile ilgili kelimeleri, rakiplerinizi ve sektörel terimleri izleyerek fırsatlar veya krizler ortaya çıktığında harekete geçmeye hazır olursunuz. Markanız hakkında sosyal medyada konuşulanları takip edebilir ve olası krizler büyümeden önüne geçebilirsiniz.
  • Performansı ölçmek için anlamlı raporlar oluşturabilir ve erişiminizi, etkileşiminizi, hatta satışlarınızı artırmak için neler yapabileceğinizi görebilirsiniz.
  • Ekip arkadaşlarınızla birlikte gelen mesajları kolayca yanıtlayabilir, çarpıcı içerikler oluşturabilir ve şifrelerinizi güvenle yönetebilirsiniz.
  • İşlerinizi planlamak, düzenlemek ve yönetmek için kanban panolarından faydalanabilir ve böylece tüm ekibinizdeki kimin ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.
  • Sınırsız sayıda şifre saklayabilir ve sadece yetki verdiğiniz ekip arkadaşlarınızla birlikte her yerden erişebilirsiniz.
  • Tıklama oranlarını artırmak için markalı bağlantılar oluşturabilir, yönetebilir ve izleyebilirsiniz.[1]

Yukarıda saydığımız özellikleri RADAAR sayesinde kullanarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz 🙂

Sizlerde RADAAR’ı, kullanarak, sosyal medya hesaplarınızı daha kolay yönetebilir ve daha iyi analiz yapabilirsiniz.

Girişim Haberler’i olarak RADAAR’ı almış aldığı yatırım için kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz 🙂

 

 

Market, S. (2020, 8 11). Profesyoneller için sosyal medya yönetimi, RADAAR ile 1e1, StartupMarket. Retrieved from Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yGkSa_r3bdw&ab_channel=StartupMarket

Öztürk, E. (2020, 7 2). Teknoloji girişimleri TechOne fonu ile güçlenecek! Retrieved from BT Günlüğü : https://www.btgunlugu.com/teknoloji-girisimleri-techone-fonu-ile-guclenecek/

Ulukan, G. (2020, 11 24). Bulut tabanlı ve yapay zeka destekli sosyal medya yönetim platformu RADAAR, TechOne’dan yatırım aldı. Retrieved from Webrazzi: https://webrazzi.com/2020/11/24/bulut-tabanli-ve-yapay-zeka-destekli-sosyal-medya-yonetim-platformu-radaar-techone-dan-yatirim-aldi/

 

 

 

 

[1] https://www.radaar.io/tr/

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.