//

QuickNode, 60 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Quick Node

QuickNode, 60 milyon Dolar yatırım aldı!

QuickNode ne yapıyor?

Quick Node

Dmitry Shklovsky, Manuel Kreutz ve Alexander Nabutovsky tarafından 2017 yılında oluşturulan bir platform olan QuickNode, kullanıcıların API’leri kullanarak Web3 uygulamaları oluşturmasını sağlıyor. OpenSea, Adobe, Chainalysis, Coinbase, Dune Analytics ve Nansen gibi önde gelen sektör oyuncuları girişimin müşterileri arasında yer alıyor.

Bitcoin, Ethereum, Solana, Polygon, BSC, Avalanche ve Arbitrum dahil olmak üzere toplam 16 blok zinciri QuickNode tarafından destekleniyor. Nabutovsky’ye göre, girişim yıl sonuna kadar 5 blok zinciri daha desteklemeyi umuyor.

QuickNode’un gelecekteki hedefleri arasında blok zincirinin AWS’si veya Azure’u olmak istiyor. Şirket elde ettiği fonu bu hedefe ulaşmak için sürekli yeni alanlarda gelişmek için kullanacak. A serisi yatırım turunda 20’den 120 çalışana çıkan işletme, personelini büyütmenin ötesinde blok zinciri kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyecek.

Yatırım detayları

Quick Node

Blok zinciri uygulamaları geliştirmeye yönelik bir platform olan QuickNode, 800 milyon dolar değerleme üzerinden 60 milyon dolar yatırım aldı. 10T Holdings tarafından yönetilen yatırım turuna Tiger Global, Seven Seven Six Ventures ve QED Investors da katıldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.