/

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın 5. Dönem girişimleri belli oldu

QNBEYOND

QNB Finansbank bünyesindeki QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemine kabul edilen sekiz girişim belli oldu. Program; Londra, Chicago, Stockholm, Boston ve Lizbon’dan girişimleri programına alarak bugüne kadarki en global dönemine hazırlanıyor. Girişimler altı ay süreyle birçok iş ortağı ile tanışırken hibe desteğinden yararlanacak ve güçlü mentor ağına erişim sağlayabilecekler.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemi kabul edilen sekiz girişimle yeni dönemine başladı. Londra, Chicago, Stockholm, Boston ve Lizbon’dan katılan ve QNB Finansbank’ın üst yönetimiyle eşleşerek düzenli olarak birlikte çalışma imkanından yararlanacak girişimler, Ekim 2023’te gerçekleşecek Demo Day ile programdan mezun olacaklar.

Beşinci dönem girişimlerinde global odaklı SaaS iş modelleri, veri ve kullanıcı odaklı SEO, video ve yapay zekanın buluştuğu pazarlama teknolojileri, tarım teknolojileri, KOBİ ve ihracat odaklı teknolojik çözümler ve kurum içi iletişim çözümleri göze çarpıyor.

2022’de tamamlanan dördüncü dönemde 8 girişim QNBEYOND Hızlandırma Programı’ndan mezun olurken; bu girişimlerden ikisi QNBEYOND Ventures’dan yatırım aldı. Ayrıca girişimler QNB Finansbank ve iştirakleriyle 8 iş birliği ve 12 POC çalışmasına başladı.

QNBEYOND Hızlandırma Programı 5. Dönem girişimleri

Exportal: İhracatını arttırmak isteyen Türk firmalar ve yurt dışında bulunan ithalatçılar için özel olarak tasarlanmış; ürün çeşitliliği, sade ara yüzü ve 10+ dilde destek verebilen ekibiyle ithalat & ihracat süreçlerini uçtan uca kolaylaştıran yeni nesil B2B ticaret portalıdır.

Flowla: Flowla, satış ekiplerinin tüm doküman, aksiyon ve iletişimini tek bir linkte müşterileri ile paylaşmasını sağlar. Satış sürecini adım adım ilerleyen bir dijital akış haline getirerek hız ve dönüşümü arttıran bir platformdur.

Novus: İçerik üretimi ihtiyacı olan şirketler için güncel, güvenilir ve kuruma özel yapay zekâ çözümleri sunan bir platformdur.

Searchbase: Ekipler için özelleştirilmiş yapay zekâ tabanlı bir arama motorudur.

Udext: Udext, saha çalışanları ve şirketleri arasındaki iletişim kanallarını ön hazırlık gerektirmeden kuran, çeşitli otomasyonlarla etkileşimi ve operasyonel verimliliği artıran bir iletişim platformudur.

Videolity: Yapay zekâ ile herhangi bir videodaki ürünleri anında alışveriş yapılabilir formata getiren, e-ticaret yapan şirketler için B2B SaaS platformudur.

WeFarm: Boş tarlaları üretim yapan çiftliklere dönüştüren ve sahiplerine gelir yaratan yeni nesil bir tarım teknolojisi platformudur.

Wope: Wope, işletmelerin büyük yatırımlar yapmaksızın dijital büyümelerini hızlandıran ve SEO stratejilerini AI ile güçlendiren bir dijital büyüme platformudur.,

QNBEYOND, güçlü mentor ağı, iş ortakları ve üst yönetim desteği sunuyor

QNBEYOND

Sektör profesyonelleri ve QNB Finansbank çalışanlarından oluşan 130 kişiyi aşkın güçlü bir mentor ağına sahip olan QNBEYOND, girişimcilerin ihtiyaç duyabileceği neredeyse tüm konular için alanında uzman mentorlara sahip. Ayrıca hızlandırma programına katılan girişimlere; Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure gibi servis sağlayıcılar, Hubspot, Notion, Docsend, New Relic, Miro, Remote, Asana gibi yabancı servisler ve Fol, iyzico ve TalentGrid gibi şirketlerden on binlerce dolar değerinde indirim fırsatı da sunuluyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.