Pusula’21 Kariyerine Yön Ver, 8 Mayıs Tarihinde Başlıyor!

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu tarafından düzenlenen  PUSULA’21 KARİYERİNE YÖN VER etkinliği, 8 Mayıs tarihinde katılımcılarla buluşuyor!

Henüz kariyerinizin veya eğitim hayatınızın başında olabilirsiniz. Özellikle bu zamanlarda, hangi sektörde çalışmak istediğinize karar vermek oldukça zor olabiliyor. Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu da, bu süreci verimli geçirmeniz ve sektörleri, daha yakından tanıyabilmeniz için Pusula “Kariyerine Yön Ver” etkinliğini düzenliyor.

TOFAŞ, TUSAŞ, WTECH, KARACA firmalarından gelecek konukları dinleyerek hem firmalar hakkında hem de sektörler hakkında bilgileneceğiniz, PUSULA’21  “KARİYERİNE YÖN VER” etkinliği 8 Mayıs tarihinde katılımcılarla buluşuyor! Bu etkinlikte, 4 farklı sektör hakkında bilgilenecek ve sektörleri, firmalardan gelecek olan konuklarla inceleme ve bilgilenme fırsatı elde edeceksiniz.

Pusula’21  Kariyerine Yön Ver Etkinlik Detayları ve Etkinlik Akışı:

8 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan Pusula’21 Kariyerine Yön Ver etkinlik akışı ve detayları şu şekilde belirlenmiştir:

14.20-14.40:  ‘Otomotiv Sektörü’ – Tansel Kahraman I Tedarikçi Kalite ve Geliştirme Yöneticisi

 

14.50-15.30:  ‘Savunma Sanayii Sektörü’ – Emre Yılmaz I Akademi Müdürü

 

15.40-16.20:  ‘Teknoloji Sektörü’ – Zehra Öney I Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı

 

16.30-17.10:  ‘E-Ticaret Sektörü’ – Şebnem Sezgin I E-Ticaret Uzmanı

Etkinliğe Nasıl Katılabilirim?

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğunun düzenlemiş olduğu etkinlik sertifikalı ve  tamamen ücretsiz olup her üniversiteden ve meslek grubundan katılımcıya açıktır. Etkinliğe katılmanız için tek yapmanız gereken bu formu doldurmak:  https://isdunyasindakadin.wordpress.com/etkinlik-basvuru-formu/

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikler hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın! (@duwibofficial)

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Diğer yazılarımız için:

Otomobil Firması Arrival, Uber’e Elektrikli Araçlar Üretecek!

Instagram Hikayelerine Altyazı Seçeneği Eklendi

Ultimate Fighting Championship, Chiliz İle İş Birliği Yapıyor!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.