PUBG MOBILE, MMO devi Warframe ile iş birliğini duyurdu

PUBG MOBILE

Warframe’in uzak yıldızlar arasındaki geleceğin kadim savaşçılarını kapsayan içerikleri bu ay PUBG MOBILE’a geliyor.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan PUBG MOBILE, MMO (Massive Multiplayer Online – Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi) oyunu olan Warframe ile olağanüstü ortamını Erangel’e getirmek için içerik anlaşması yaptığını duyurdu.

10 Mart tarihinden başlayıp 19 Nisan’a kadar sürecek olan etkinlik süresince oyuncular, özel görevleri ve etkinlikleri tamamlayarak Warframe temalı kostümler ile eşyalar kazanabilecekler. Yakın zamanda çok daha fazla içerik de duyurulacak.

Digital Extremes tarafından geliştirilen ve dağıtılan Warframe, dört acımasız kötülük güruhunu güneş sisteminden silmek üzere, dondurulduğu kapsüllerden uyandırılan Ninja benzeri kadim savaşçılar olan Tenno ırkını konu alıyor. Efsanevi Warframe zırhının ustaları olarak sadece Tenno galaksiler arası kudretli birliklerin üstesinden gelebilecek güç, yetenek ve silahlara sahiptir.

Oyuncular, 10-23 Mart tarihleri arasındaki özel etkinlik boyunca sırasıyla mücadeleleri tamamlayarak kendilerini Tenno’nun yeteneklerine aşina edecek kostümü alabilecekler. Yakında gelecek olan 1.9 Versiyon Güncellemesi’nin bir parçası olarak özel kostümler ve ek etkinlikler oyuna eklenecek.

PUBG MOBILE sürekli olarak, oyuncularının yeni ve sürükleyici bir şekilde etkileşime girmesi ve eğlenmesi adına oyun, sinema, müzik ve çok daha fazla kategoriden ezber bozan iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. Bu iş birliği, sadece iki başarılı çevrimiçi multiplayer oyununu bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Warframe’in eşsiz tasarım ve temellerini her zaman ikonik olan PUBG MOBILE savaş alanına dahil ediyor.

 

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play’den indirilebilir

PUBG MOBILE’I  Youtube, Twitch ve Facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

PUBG MOBILE hakkında

PUBG MOBILE, interaktif eğlence dünyasını 2017 yılında değiştiren fenomen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS oyununu temel alıyor. Oyunda 100 kadar oyuncu, ıssız bir adaya paraşütle atlayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Oyuncuların etrafta silah, araç ve çeşitli kaynaklar bulması, tüm rakiplerini yenmesi ve giderek daralan oyun alanında hayatta kalması gerekiyor.

 *Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.