Prime Gaming Temmuz Ayı Boyunca 245 TL Değerindeki Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Amazon, prime kullanıcılarına özel oluşturduğu Prime Gaming platformu üzerinden aylık olarak ücretsiz oyunlarını alıcılarına sunuyor. Temmuz ayı boyunca toplam değeri 245 TL olan 7 farklı oyun prime kullanıcılarıyla. Oyunları beraber incelemeye ne dersiniz?

Amazon’un prime özelliği ile kullanıcılarına çeşitli alanlarda özel platform yarattı. En dikkat çekeni Prime Video ve Prime Gaming. Ve Prime üye olmak ayda sadece 7.90 TL. Ve prime kullanıcı olursanız Amazon üzerinden ücretsiz kargo özelliğine erişebilirsiniz. Limit olmayan ücretsiz kargo özelliği. 🙂 Ve Prime Gaming’ten her ay bir çok farklı türde oyuna, oyun itemine, karakter özelliklerine ücretsiz sahip olabilirsiniz. Prime fırsatlarını öğrenmek isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz. Üstelik ilk ayda ücretsiz.

Temmuz ayı boyunca Prime Gaming’ten 245 TL değerinde 7 farklı oyuna sahip olabilirsiniz. Bu oyunlar; Tales of the Neon Sea, TheWanderer: Frankenstein’s Creature, Batman: The Enemy Within- The Telltale Series, Automachef, The Secret of Monkey Island: Special Edition, RAD ve Portal Dogs.

Tales of The Neon Sea

Tales of the Neon Sea, araştırmak için sayısız öğe, meraklı paskalya yumurtaları ve bir dizi etkileşimli NPC ile karşılaşacağınız tamamen gerçekleştirilmiş bir siberpunk şehir manzarasında geçen retro tarzı bir piksel sanat macerasıdır. Her ayrıntıyı analiz etmeli ve yoğun sisin ardında gizlenen gerçeği keşfetmelisiniz…

Tecrübeli polis, sert dedektife dönüşen Rex rolünü üstlenin. Muhteşem gökyüzü şehrinin güneşi kapattığı, ancak neon ışıklarının asla sönmediği gelecekteki bir siberpunk dünyasında suçu araştırın. Bir robot isyanından ipuçlarını içeren garip bir cinayet vakasını çözün…

Geçmişin yanılsaması yeniden ortaya çıkıyor. Beynin içindeki tuhaf ekipman. Gizemli kanıt paketi. Gagalı maskeli gölge. Hepsi 13 yıl önceki bir seri cinayet vakasına işaret ediyor… Yarı mekanik bir tanrı, bu ütopyada herkesin kaderini manipüle ediyor. İsyancılar, kaotik gecekonduların ve hilelerin büyüdüğü yeraltı dünyasında karanlıkta pusuya yatmaktadır. Dedektifimiz ipuçlarını araştıracak ve yerine getirilmemiş dilekleri sona erdirecek… (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Batman: The Enemy Within- The Telltale Series

Batman – The Telltale Series’in arkasındaki ödüllü stüdyonun bu son bölümünde hem Bruce Wayne hem de Batman tehlikeli yeni rollere zorlanacaklar. Riddler, Gotham Şehri’ni korkutmak için geri döndü, ancak korkunç bulmacaları sadece daha büyük bir krizin habercisi. Acımasız bir federal ajanın gelişi ve henüz olgunlaşmamış bir Joker’in geri dönüşüyle, Bruce Wayne bir dizi tehlikeli aldatmaca üstlenirken Batman, huzursuz ittifaklarda gezinmek zorundadır. Batman’in yeni müttefiklerinden hangisine güvenmeyi seçeceksiniz? Ve Bruce’un karanlığın ne kadar derinlerine inmesine izin vereceksin? (Oyun bülteninden alınmıştır.)

The Secret of Monkey Island: Special Edition

Popüler talep üzerine The Secret of Monkey Island™: Special Edition, hem orijinal hem de yeni izleyiciler için uluslararası üne sahip klasik oyunu (orijinal olarak 1990’da piyasaya sürüldü) sadık bir şekilde yeniden hayal ediyor. LucasArts’taki geliştirme ekibi, tamamen yeni bir yeniden tasarlanmış çağdaş sanat stili, yeniden ustalaştırılmış bir müzik notası, tam seslendirme ve oyunun yan bölmelerinde oyunculara yardımcı olmak için derinlemesine bir ipucu sistemi ile oyunu modern çağa taşıyor. bulmacalar. Purists, güncellenmiş elle çizilmiş yeniden hayal etme ve orijinal klasik versiyon arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma yeteneğinden de memnun kalacak.
Oyunun dolambaçlı planı, saf kahramanımızı Maymun Adası’nın efsanevi sırrını bulmak için gülünç ve sarsıcı bir arayışa götürüyor. Korsan serveti hikayeleri, onu büyük umutlarla, parasız ve doyumsuz bir merakla Mêlée limanına çeker. Yeterince zekiyse, Mêlée’nin korsanlarının güvenini kazanacak ve kendisini kaderin rüzgarları tarafından korkunç ve efsanevi Maymun Adası’na doğru uçmuş bulacak – en kana susamış korsanların bile kemiklerini donduracak bir macera. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

TheWanderer: Frankenstein’s Creature

Yaratık, hafızası veya geçmişi olmayan bir gezgin, tamamen fabrikasyon bir vücutta bakire bir ruh olarak oynayın. Hem İyilikten hem de Kötülükten habersiz olan bu yapay varlığın kaderini şekillendirmek için uçsuz bucaksız dünyayı keşfetmeniz, neşe ve kederi deneyimlemeniz gerekecek. Dr. Frankenstein’ın kuruluş efsanesi, yaratığın masum gözünden tüm ihtişamıyla bir kez daha ortaya çıkıyor. Korku hikayelerinden bin mil uzakta, işte bir pop ikonunun ayakkabılarında hassas bir gezinti. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Automachef

Mutfaklar tasarladığın, makineleri programladığın ve bu fikirlerin hayata geçtiğini izleyeceğin bir kaynak yönetim, bulmaca oyunu olan Automachef’e hoş geldin! Yarınların mutfağını bugün tasarlama vakti

Planla. Yerleştir. Programla: Otomatik restoranlar tasarla ve inşa et, ardından onları tıkır tıkır çalışacak şekilde programla! Otomatik restoran dünyasını fethetmek için gereken yaklaşıma ve bilgilere sahip misin?

Zorlayıcı Bulmacalar: Karmaşık boyutsal, kaynak yönetim ve senaryo bulmacalarını çözerken iyi düşün! Yeterince sosisli yok mu? Halledeceksin! Mutfaklar yanıyor mu? Senin gibi zeki biri için dert değil!

Zekanı Sınayacak Birden Çok Mod: Hikaye seviyelerine başla, sözleşmeler modunda iş dünyasına atıl veya sandbox test modunda istediğini yaparak eğlen ve doyana kadar oyna

Çekici ve Eğlenceli Mizah: Çaresizce yanlış yönlendirilmiş olan robot-insan kahramanımız Robert Person bolca espri yapıyor. Kendisi kesinlikle insan. Daha fazla soru sorma.

Mod Desteği: Çorbada tuzun olsun mu istiyorsun? HARİKA! Tabağın başına geç ve Steam Atölyesi ile kendi malzemelerini, tariflerini ve senaryo seviyelerini oluştur! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

RAD

RAD, insanlığın bir değil iki kez kıyameti yaşadığı post-post-apokaliptik bir dünyada geçen bir 3D aksiyon rouge-like oyunudur.Genç bir baş kahraman olarak oynayarak bilinmeyen ve tarif edilemeyecek yaratıklarla dolu, sürekli değişen, radyoaktif bir harabe olan Fallow’da maceraya atılman gerekiyor. Dünyayı iyileştirecek ve bu çatlamış, çorak topraklara yeni bir yaşam kaynağı sağlayacak çözümü işte burada bulacaksın.Ama insanlığın geleceğinin büyük bir bedeli var, çünkü sen bu yabancı topraklarda ilerledikçe kırılgan insan vücudunun üzerinde çok ağır değişikliklere neden olacak toksinlere daha fazla maruz kalacaksın.Dünyanın kaderi sana, senin sadık sopana ve etrafındaki dünya vücudunu tahrip ederken kazanacağın yeni tuhaf yeteneklere bağlı. Mutasyona uğradıkça daha az insana benzeyecek ama çok daha güçlü olacaksın.Sen yine de tüm bunları boş ver, o güzel sopanı kap ve dünyayı… En azından ondan geriye kalanları kurtarmaya çalış! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Portal Dogs

Köpeklerin kralı olarak göreviniz tüm sadık konularınızı bulmak ve onları portala yönlendirmek. Başka bir köpeği uyandırdığınız anda, aynı anda hareketlerinizi takip edecektir. Portala giden yolu bularak başarılı olursunuz. Tüm sadık konularınızı kurtarırsanız, altın kemiği bulursanız ve portala ulaşırsanız görevde ustalaşırsınız. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

ByteDance, TikTok’un Yapay Zekasını Satmaya Başladı.

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu

Efilli: Kişisel Verilerin Korunmasında Yerli Çözüm

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.