PRIME GAMING EYLÜL AYI BOYUNCA 255 TL’LİK OYUNLARI ÜCRETSİZ KULLANICILARI İLE BULUŞTURUYOR

Prime Gaming eylül ayı oyunları belli oldu. Eylül ayı boyunca 255 TL değerinde 7 farklı oyuna sahip olabilirsiniz ve bu oyunlara sahip olmak oldukça kolay. Oyunları incelemek ve Prime Gaming hakkında bilgi sahibi olmaya ne dersiniz?

Amazon’un geçtiğimiz senelerde çıkardığı Prime özelliği ile kullanıcılar ayda 7.90 TL’ye Prime Video, Prime Gaming ve Amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde fiyat farkı olmaksızın ücretsiz kargo özelliğinden yararlanabiliyorsunuz. Ancak ayrıcalıklarından biri olan Prime Gaming ile her ay yayınlanan oyun listeleriyle kullanıcılar ücretsiz oyun indirme hakkına sahip olabiliyor. Ki bu 7,90 TL’ye sahip olabileceğiniz en güzel özellik olabilir. Prime Gaming üzerinden oyunu indirdikten sonra dahi oyun programı sizden hiçbir ücret talep etmiyor ve kullandığınız süre boyunca oyuna ücret ödemeden oynayabiliyorsunuz.

Prime Gaming’in ücretsiz oyunlar dışında da bir çok özelliği bulunuyor. Bunlar; popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlama, kaplama ve kıyafet gibi karakterlerinin yükseltmelerini sağlayan ekipmanlar ve eminiz ki oyunlarla ilgilenmiyorsanız bile Twitch dünyası ile ilgileniyor olabilirsiniz. Prime Gaming sayesinde Twitch platformunda seçtiğiniz bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abone olabilirsiniz. Amazon Prime hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Eylül ayı boyunca Prime Gaming’ten 255 TL değerinde 7 farklı oyuna sahip olabilirsiniz. Bu oyunlar; Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman: The Complete Journey, Secret Files 2: Puritas Cordis, Unmemory, Puzzle Agent ve Tools Up!

Knockout City

Tüm kapışmacılara çağrı: Ücretsiz, seviye sınırlı deneme* için bugün Knockout City™’de bize katılın. Destansı yakartop savaşlarıyla sayı yapmaya çalışacağınız Knockout City**’de takım kurun ve rakip takımlarla kapışın. Takım temelli çok oyunculu oyunlara getirilen yepyeni bir bakış açısıyla olağanüstü eğlenceye ve kıyasıya rekabete hazır olun.

Knockout City’deki hakimiyetinize başlamak için karakterinizi özelleştirin ve arkadaşlarınızla takım kurun. Şık atışlarla ve koordineli takım oyunuyla toptan kaçarak ve haritada uçan topları yakalayarak rakiplerinizi saf dışı bırakın. Top yok mu? Sorun değil! Kendinizi top yapabilir, takım arkadaşlarınıza verebilir ve en büyük silah olabilirsiniz.

Çeşitli acayip top türleri, konumlar ve oyun modları heyecanı dorukta tutuyor. Ayrıca her sezon yeni haritalar, top türleri, ödüller, etkinlikler ve görevler getiriyor. Yakartopta üstünlük kurmak için top atın, yakalayın, kaçın ve müdahale edin. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Sam & Max Hit the Road

Komodininizi alın, siren gibi gıcırdatın ve en zorlu davalarını çözmeye çalışırken Serbest Polis Sam & Max ile Yola Çıkın. Sam (bir köpek shamus) ve Max (hiperkinetik bir tavşan şey), bu dengesiz animasyon macerasında Amerika’nın ilginç göbeği boyunca kaçak bir koca ayaklı karnavalın izinde sıcak!

Bu davayı çözmek size kalmış! Dünyayı Sasquatches ve duyarlı memeliler için güvenli hale getirmek için tehlikeli bir görevde, akıllarında kargaşa ve nefeslerinde Corn Duds™ ile yolu yıkarak Sam & Max’in eylemlerini yönetiyorsunuz!

Steve Purcell’in sıra dışı kült çizgi romanlarından uyarlanan Sam & Max, sizi sırtınızda tüyler diken diken edecek saygısız bir yolculuğa çıkaracak. Yapışkan turist tuzaklarıyla çarpışın ve tuhaf sakinlerini korkutun. (Oyun bülteninden alınmıştır. )

Candleman: The Complete Journey

“Candle man” benzersiz oyun ve hikayesi olan bir aksiyon macera oyunudur.
Oyuncular sadece 10 saniye yanabilen küçük bir mum oynarlar,
Işık ve gölgenin gizem ile bulmacaya meydan okurlar,
Kolay olmayan oyun atmosferini yaşayın,
Karanlık dünyayı keşfetmek için zayıf ateşe güvenin,
Uzak ışığın peşinde,
Maceralarını geride bıraktığınız gerçekçi masalı keşfedin… (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Secret Files 2: Puritas Cordis

Ödüllü maceranın devamı, Secret Files Tunguska’yı vurdu. Afrika’da kıtlık, Güneydoğu Asya’da sel, Avrupa’da ekonomik kriz ve Güney Amerika’da iç savaşlar, dünya felaketin eşiğinde. Nina Kalenkow, tüm bunlardan ve Max Gruber ile olan başarısız ilişkisinden, Portekiz’e nostaljik bir yolculukta kaçmaya çalışıyor.
Nina, Hamburg rıhtımında bir cinayete tanık olur ve kısa sürede sadece kıtaları değil, yüzyılları da kapsayan olayların odağına alınır. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Unmemory

OKU ONU. OYNAT. GİZEMİ YAŞAYIN.
hafızasızlık edebiyat ve oyunun kesiştiği yerde yaşar. Zorlu bulmacaların üstesinden gelmek için okumanız ve görüntü, ses ve etkileşimli işlevlerin dikkatli bir şekilde anlatıya örüldüğü bir gerilim hikayesinde ilerlemeniz gerekiyor. Sonuç, bir gizemi çözme yeteneğinizi test eden bir deneyimdir, ancak her şeyden önce sizi hikayenin içinde hissettirir.

UNMEMORY, SENİ BİR NOIR GERİLİMİNE BAĞLAMAK İÇİN YAPMACALARI KARIŞTIRAN VE OKUYAN, METİN ODAKLI BİR GİZEMDİR.
Unmemory, bir kadın hırsız çetesinin üyesi olan kız arkadaşını öldüren adamın izini süren bir kişinin hikayesini anlatıyor. Bununla birlikte, katili bulmanın zorluğu, nadir görülen, tedavi edilemez bir hafıza kaybından muzdarip olması gerçeğiyle daha da artmaktadır. Notları, resimleri ve kayıtlı mesajları kullanarak, 90’larda bir kız çetesi ve kırık bir zihin hakkında geçen bu gerilim hikayesinde gizemi çözmesi ve belki, sadece belki de rahatsız edici bir gerçeği keşfetmesi gerekecek. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Puzzle Agent

Beyaz Saray’ın Scoggins Eraser Co.’ya yönelttiği sorular yalnızca merak uyandıran bulmacalarla yanıtlandığında, davayla ilgili olarak ABD Bulmaca Araştırmaları Departmanından Nelson Tethers gönderilir.
Scoggins’teki garip olaylar, her fırsatta beyin jimnastiği ile Tethers’ın uzmanlığının her zerresine ve muhtemelen zekasına meydan okuyacak: labirentler, mantık bulmacaları, bilmeceler ve daha fazlası. Çok geçmeden bunların – klinik olarak meşgul olan kasaba halkı, gizli topluluklar ve ormandan gelen tuhaf sesler ile birlikte – ana gizemle yakından bağlantılı olduğunu fark eder. Ve cücelerin nesi var?
Bağımsız çizgi roman sanatçısı Graham Annable’ın benzersiz anlatı ve görsel duyarlılıkları ile yaratılan, kendine özgü Telltale hikaye anlatımı stiliyle sunulan Puzzle Agent, bir kriptogramı sallayabileceğinizden daha fazla şekilde meydan okuyacak, heyecanlandıracak ve meşgul olacak! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Tools Up!

Ev tadilatı hakkında bu son derece eğlenceli yerel kanepe kooperatif oyununda arkadaşlarınızı toplayın ve biraz çalışmaya ihtiyaç duyan bir gökdelenin tepesine doğru yol alın.

Çeşitli dairelerin sahipleri evlerini ellerinize bıraktı. Size verdikleri tek şey, yerlerinin nasıl görünmesi gerektiğine dair bir plan. Görevi tamamlamak veya denerken ortalığı karıştırmak için arkadaşlarınızla işbirliği yapın!

Araçlar Yukarı! dört oyuncuya kadar yerel bir çok oyunculu oyundur. Zamana karşı birlikte çalışın ve çılgın bir yenileme partisine ev sahipliği yapın! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

5 Maddede Yengeç Sepeti Sendromu

Daha İyi Bir Uyku İçin 6 İpucu

Usersdot 2,9 Milyon Liralık Yatırım Aldı

Günün Son Saatlerini Daha İyi Değerlendirmek İçin 6 Akşam Rutini Tavisiyesi

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.