PRIME GAMING AĞUSTOS AYI ÜCRETSİZ OYUNLARI BELLİ OLDU

Amazon Prime Gaming Ağustos ayı boyunca 8 oyunu ücretsiz sizlerle buluşturuyor. 8 oyunun yanı sıra Genshin ImpactRainbox Six Siege ve Fall Guys: Ultimate Knockout gibi oyunlar için sürpriz hediyeler sizlerle.

Amazon’un prime özelliği ile kullanıcılarına çeşitli alanlarda özel platform yarattı. En dikkat çekeni Prime Video ve Prime Gaming. Ve Prime üye olmak ayda sadece 7.90 TL. Ve prime kullanıcı olursanız Amazon üzerinden ücretsiz kargo özelliğine erişebilirsiniz. Limit olmayan ücretsiz kargo özelliği. 🙂

Prime Gaming ile her ay farklı oyunlara ücretsiz erişebilmekle beraber popüler oyunlarda kullanabileceğiniz seviye atlama, kaplama ve kıyafet gibi karakterlerinin yükseltmelerini sağlayan ekipmanları sağlamak ve eminiz ki oyunlarla ilgilenmiyorsanız bile Twitch dünyası ile ilgileniyor olabilirsiniz. Prime Gaming sayesinde Twitch platformunda seçtiğiniz bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abone olabilirsiniz. Prime fırsatlarını öğrenmek isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz. Üstelik ilk ayda ücretsiz.

Ağustos ayı oyunları; Battlefield V, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Metamorphosis, A Normal Lost Phone, Another Lost Phone: Laura’s Story, Planet Alpha, Secret Files: Tunguska ve Lost Horizon 2.

Battlefield V

İşte karşınızda en üst düzey Battlefield™ V deneyimi. En başından itibaren açılan tüm oynanış içerikleriyle karada, havada ve denizde insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Silahlar, taşıtlar ve cihazlardan oluşan eksiksiz cephanelikten seçim yapın ve kendinizi 2. Dünya Savaşı’ndaki çetin savaşlara katılmış gibi hissedin. Tam kadro Elit Askerler ve 1. Yıl ve 2. Yılın en iyi özelleştirme içerikleriyle savaş alanında parlayın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

A Normal Lost Phone

ANormal Lost Phone, telefonu oyuncu tarafından bulunan bilinmeyen bir kişinin yakınlığını keşfetmekle ilgili bir oyundur.

Oyun bir anlatı araştırması şeklini alıyor: eski sahibini öğrenmek için telefonun metin mesajlarını, resimlerini ve uygulamalarını aramanız gerekiyor. Bu telefon aracılığıyla Sam’in hayatını, arkadaşlarını, ailesini ve ilişkilerini 18 yaşına girip gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu akşama kadar ortaya çıkarıyorsunuz. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Another Last Phone: Laura’s Story

Another Lost Phone, telefonunu yeni bulduğunuz genç bir kadının sosyal hayatını keşfetmeye yönelik bir oyundur.

Bu oyun, ilerlemek için farklı uygulamalardan, mesajlardan ve resimlerden öğeleri bir araya getirmeniz gereken bir anlatı araştırması olarak tasarlanmıştır. Telefonun içeriğini kaydırarak Laura hakkında her şeyi öğreneceksiniz: arkadaşlıkları, profesyonel hayatı ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasına ve bu telefonun kaybolmasına neden olan olaylar. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Metamorphosis

Bir sabah uyandığınızda, arkadaşınız Joseph bilinmeyen nedenlerle tutuklanırken, oldukça rahatsız edici bir şekilde küçük bir böceğe dönüştüğünüzü fark ediyorsunuz.

Onu kurtarmak ve aradığınız cevapları bulmak için sizin gibi çarpık ve yabancı bir dünyada bir yolculuğa çıkmalısınız.

Bir zamanlar sıradan meskenler gibi görünen şeyler, geniş bir engel parkuru haline geldi ve şimdi, medeniyetin çatlaklarında var olan pis kuytu ve çatlaklarda yolunuzu çizmeniz gerekecek.

Gerçeği ortaya çıkarmak için aklınızı kullanın ve bir zamanlar bildiğiniz hayatı yeniden kazanın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Indiana Jones and The Fate of Atlantis

Şapkalı Adam En Büyük Macerasına Geri Döndü! 1939 – İkinci Dünya Savaşı arifesi. Nazi ajanları atom bombasından daha tehlikeli bir silahı ele geçirmek üzeredir. Atlantis’i batıran ölümcül sırrı açığa çıkarmadan önce onları yalnızca Indy durdurabilir.

  • Yumruk dövüşleri, bulmacalar, balon gezileri, araba kovalamacaları ve Indy tek gömlekleri ile işaretle ve tıkla yolunuza devam edin.
  • 200’den fazla muhteşem yeri keşfedin.
  • LucasArts’ın özel iMUSE’sinin her hareketinizi takip eden bir müzik notası oluşturduğunu duyun.
  • Oynat ve tekrar oynat – Reich’ı yenmek için üç benzersiz zorlu yol. (Oyun bülteninden alınmıştır.)
Planet Alpha

Gizem ve tehlikelerle dolu, güzel bir uzaylı dünyası: PLANET ALPHA. Amansız düşmanlar tarafından kovalanırken hayatta kalabilmek için gecenin ve gündüzün gücünden faydalanmalısın.

Uzaylı bir dünyada mahsursun…

Uyandın ve kendini yabancı bir uzaylı dünyasında buldun. Yaralı, yalnız ve çıkmaza düşmüş bir halde bu yabancı diyarı geziyorsun, etkileyici ve çeşitli bölgeleri keşfederken hayatta kalmaya çalışıyorsun.

Gündüz ve Gecenin Gücü

PLANET ALPHA dünyası güneş döngüsünden etkileniyor ve ilerlerken eşsiz bir yeteneği keşfediyorsun; günün vaktini değiştirebiliyor ve bunu kendi avantajın için kullanabiliyorsun.

PLANET ALPHA’nın Gizemlerini Ortaya Çıkar

Eşsiz bir dünyayı keşfet ve hikayenin parçalarını birleştir. PLANET ALPHA’da neler keşfedeceksin? (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Secret Files: Tunguska

Zamanımızın en büyük gizemlerinden birini çözün!

30 Haziran 1908’de 2000 Hiroşima bombasının birleşik enerjisiyle meydana gelen bir patlama, Orta Sibirya’daki Tunguska bölgesini sarstı ve 6.000 kilometrekareden fazla ağacı devirdi. Patlamanın sesi 1000 km uzaktan duyuldu. Görgü tanıkları, gökyüzünden mavi-beyaz ışıkla aydınlatılan uzun bir nesnenin düştüğünü gördü. 20 km yüksekliğindeki bir ışık sütununu kara mantar şeklinde bir bulut takip etti. Sonraki üç gece boyunca tüm Avrupa’da hava o kadar parlaktı ki dışarıda bir gazete okuyabilirdiniz.

O gün ne olduğu bugüne kadar hala bir sır olarak kaldı ve şimdi kendinizi dünyanın en uzak noktalarına taşıyacak küresel bir komployu ortaya çıkarmak için zamana karşı bir yarışa dalmış bulacaksınız. Dedektiflik becerilerinizin, örtbas etme ve yozlaşmanın karanlık dünyasında daha önce hiç olmadığı kadar zorlanmasına hazırlanın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Lost Horizon 2

Soğuk Savaş’ın gölgesinde, Fenton Paddock hayatının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyadır. Süper güçler arasındaki gerilim dünyayı paramparça etmekle tehdit ederken, İngiliz askeri güçlü düşmanlar tarafından yakalanan ailesini kurtarmak zorundadır. Macerası, Fenton’u Demir Perde’nin çok ötesine ve sonunda gizemli, keşfedilmemiş topraklara götürür. Sonunda geçmişinin karanlık güçleriyle yüzleşmeli ve sorumluluk almanın ne demek olduğunu öğrenmeli.

• Efsanevi ve mistik – Kahramanımız Fenton Paddock, 1940’ların ve 50’lerin Soğuk Savaşı’nın gölgesinde yeni ve heyecan verici bir maceraya katılıyor. Kıtalar arasında heyecan verici bir yolculukta Fenton, kendi sırlarını tutan yeni müttefikler ve belirsiz tehlikelerle karşılaşır.
• Renkli ve el yapımı – Unity 5.0 3D Motoru sayesinde geliştiriciler, Oyuncuların hemen dalabileceği, detay sevgisiyle güçlü ve zengin bir 3D Dünyası yarattı. Aynı zamanda tüm bölgeler, türün hayranlarının çok sevdiği ve zevk aldığı el yapımı cazibesini koruyor.
• Sezgisel ve zorlu – kapıları açın, kilitleri açın, farklı bileşenleri birleştirin… Oyun, Oyuncuyu çevresinde olup bitenlerin tam ortasına koyan ve oyuncuyu her zaman harekete geçiren birçok yeni dokunsal özellik ile birlikte gelir. Bu yepyeni özelliklere ek olarak, çeşitli zorlu ve zorlu yeni bulmacalar ve bulmaca türleri çözülmeyi bekliyor. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Chris Gardner, “Umudunu Kaybetme” Filminden Tanıdığımız Adamın Başarı Hikayesi

Çok Bilinen Yazarların Az Bilinen Hayat Hikayeleri

En Etkili 7 Kripto Para ve Blok Zinciri Girişimcisi

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.