Prime Day 2021 Tarihi Belirlendi

Amazon, ‘Prime Day’ günlerini  duyurdu. Amazon bu sene gerçekleşecek olan ‘Prime Day’ günleri için 21-22 Haziran tarihlerini seçti. Peki ‘Prime Day’in önemi nedir? Hadi geçelim haberimizin detaylarına…

Dünyanın en büyük online alışveriş platformu olan Amazon, Prime özelliğiyle beraber gelenekselleşen ‘Prime Day’ etkinliklerini bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirecek. ‘Prime Day’ etkinlikleri için önemli bir not, Prime abonelere açık bir etkinlik olacak.

Prime Day 2021 etkinliğinin özelliğini merak edenler olacaktır. Aslında Trendyol’un o meşhur indirim günleri olarak düşünebilirsiniz. Ama bu e-ticaret kısmındaki benzerlik. Amazon sadece e-ticarette büyük indirimler gerçekleştirmiyor. Aynı zamanda Prime Day ile Prime Gaming kısmında abonelere özel büyük indirimlerle karşılaşacaklar. Zaten Prime üye olursanız aylık Prime Gaming size ücretsiz oyunlar sağlıyordu. Ancak bu ondanda büyük bir indirim olacak.

Prime Day’in bir diğer özelliği ise ünlülerin konserlerini izleyebilmemiz. İlk Prime Day Concert etkinliği 2019 yılında baş sanatçı Taylor Swift ile başlamıştı. Ve sahnede Dua Lipa ve SZA’de  yer almıştı. Taylor Swift Live at Amazon Prime Day 2019 izlemenizi öneririz, gerçekten çok eğlenceli bir konser videosu.

Peki bu sene ki ünlülerimiz kimler? Prime Day Show olarak bu sene bizlerle olacaklar. Ve Amazon Music ve Prime Video iş birliği ile gerçekleşecek Prime Day Show konuklarımız; Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi. Prime Day Show’un yayınlanış tarihi ise 17 Haziran. Prime Day Show’u Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz.

Prime Day hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Prime abonelik için ayrıcalıkları için ise detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Prime kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki, aylık verdiğiniz 7.90 TL’yi sonuna kadar hak ediyor. Piyasada ki en uygun fiyatlı kitaplara buradan ulaşabilirsiniz. Üstelik 3 TL’lik kitap alsanız dahi kargo bedava. Unutmadan ilk ay ücretsiz bir deneyin derim. 🙂

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

TİİBÖT 3. Dönem Başvuruları Başladı

John Hanke, Pokemon Go Yaratıcısı

Avusturya’da Girişimcilik Nasıl?-Vorraber Anlattı

BITCOIN İLK DEFA BİR ÜLKENİN RESMİ ÖDEME ARACI

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.