Dünya Rekortmeni Kamera: Polaroid Go

Polaroid Go Dünya Rekoru kırıyor: Dünyanın En Küçük Anlık Kamerası

Bu anlık kamera sizinle her yere gelebilir çünkü bugüne kadar çıkan kameralar arasında daha küçüğü olmadı. Yeni Polaroid Go, minyatür formatta taşınabilen, yaratıcı bir arkadaştır.

Polaroid Go’nun yeni formatı, geliştiricilere göre Polaroid’de yıllardır yapılan en önemli ve heyecan verici değişikliktir. Ve  Dünya’daki en küçük anlık kameranın piyasaya sürülmesi bir kilometre taşıdır – sadece Amerikan kült markası için değil, 2020 baharında geri dönen Polaroid Originals ile birleştirilerek tek bir marka oluşturuldu.

Polaroid Go: Minyatür Formatta Anlık Kamera

Klasik kare formatın minyatür bir versiyonu olan Polaroid Go, her yere götürülebilen taşınabilir, yaratıcı bir arkadaş olarak tasarlandı. 10,5 cm uzunluğunda, 8,39 cm genişliğinde ve 6,15 cm yüksekliğiyle, polikarbonat ve ABS plastikten yapılmış en yeni Polaroid modeli şimdiye kadar yapılmış olan en küçük anlık kamera olarak bir dünya rekoru kırdı.

Kült markanın beyaz, klasik tasarımında Polaroid Go, küçük formatta da olsa iyi bilinen Polaroid film kayıtlarına da sahiptir. Sonuç olarak, her cebe mükemmel bir şekilde sığar ve akıllı telefona gerçek bir alternatif olarak her zaman yaratıcı fikirleri uygulamak için kullanılabilir. Örneğin, müzik videoları veya ruh hali panoları oluşturmak için kullanabilir veya kendi fotoğraf duvarınız için özellikle değerli anları ve anıları yakalayabilirsiniz

Polaroid Now’ın Sayısız Özelliği Dahil

Polaroid ailesinin en yeni üyesi, kendisinden önceki Polaroid Now ile aynı özelliklerin çoğuna sahiptir. Yeni tasarlanmış bir selfie aynasına, zamanlayıcıya, çift pozlamaya ve otomatik, dinamik flaşa sahiptir. Dünyanın en küçük şipşak kamerası, USB ile şarj edilebilen yüksek performanslı bir lityum iyon pil ile donatılmıştır. Go filmi şarj edildikten sonra yaklaşık 15 rulo film kadar dayanır.

polaroid go

Görsel açıdan bakıldığında Polaroid Go, 34 mm odak uzaklığı, F / 12 ve F / 52 diyafram açıklığı ve 1/125 ile 30 saniye arasında enstantane hızları sunar. Bir çekim fotoğrafı geliştirmek on ila 15 dakika sürer. En yeni Polaroid kameranın piyasaya sürülmesiyle aynı zamanda, Polaroids’in en küçük anlık filmi olan  Go Color Film de piyasaya sürülecek.

 Dünyanın en küçük anlık kamerasının fiyatı ve kullanılabilirliği:

Yeni Polaroid Go şu anda Polaroid çevrimiçi mağazasında 119,99 Euro’ya satışta. Üretici ayrıca dünyanın en küçük şipşak kamerası için bir başlangıç ​​seti (film dahil) sunuyor. Buradan satın alabilirsiniz. Polaroid Go Başlangıç ​​Seti 139,99 Euro olarak piyasaya çıktı.

İlham Almaya Devam Edin!

Numilk Home ile Evinizde Bitkisel Süt Yapın!

3. GÖZÜNÜZ OLSA NASIL OLURDU?

Sürdürülebilir Ayakkabılar: Adidas Stan Smith Mylo

Hunter Kowald ve Bilim Kurgu Filmlerini Gerçeğe Dönüştüren Uçan Kaykayı

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.