//

PİXA TECHONE’DAN 6 MİLYON TL YATIRIM ALDI

E-ticaret firmaları için entegrasyon platformu olan ve firmalara depo yönetim çözümleri sunarak e-ticaret firmalarına 360 derece entegrasyon ve operasyon yönetimi imkanı sağlayan  “PİXA” TechOne’dan yatırım aldı.

Firmaların e-ticaret operasyonlarını efektif ve hızlı bir biçimde yönetilebilir kılan, firmaların en iyi müşteri deneyimine ulaşmalarını sağlayan “PİXA” TechOne’dan 6 milyon TL değerleme ile tohum yatırımı aldı.

Emre Bostan ve Bilal Büyükdere tarafından kurulan Pixa, bulut tabanlı ve modüler yapısı ile ön plana çıkıyor. Bu yapısıyla e-ticaret alanında faaliyet gösteren müşterilerinin, gelen siparişlere ve depo yönetimine daha akıllı, hızlı ve verimli bir şekilde  reaksiyon vermesini sağlıyor. Pixa tarafından sunulan hizmet ve çözümlerin, müşteri memnuniyetini artırmasıyla birlikte firmalar ellerindeki müşteriyi kaybetmiyor hatta sektörde iyi bir satıcı olarak tanınarak yeni müşteriler kazanıyor. Pixa’nın şirketlere bir diğer katkısı ise şirketlerin hızlı ve akıllı bir şekilde müşterilerine hizmet vermesiyle birlikte firmalar karlılıklarını ciddi bir oranda artırıyor. Pixa websitesinde gördüğümüz veriye göre Pixa sayesinde şirketlerin karlılık artışı %140’lara kadar çıkmış durumdadır.

Pixa’nın temel hedefi ise global pazarda sipariş ve depo yönetim süreçlerini kolaylaştırmak ve global pazarda lider e-ticaret yönetim platformu olmak.[1]

https://www.internhaber.com/wp-content/uploads/2020/12/1607500648_Eticaret-entegrasyon-ve-operasyon-yonetim-platformu-Pixa-62-milyon-TL.jpg

E-ticaret firmaları neden Pixa’yı kullanmalı?  (Bizce kullanmamaları için hiçbir sebep yok 😊)

-Entegrasyon platformu ile Pixa;

  • Tüm e-ticaret entegrasyonlarına tek bir panelde erişin ve yönetin. 360 derece entegrasyon gücü ile satışlarınıza odaklanın.

-Pixa WMS ile deponuzu verimli yönetebilirsiniz.

  • Türkiye’nin ilk tam entegre depo yönetim yazılımı Pixa WMS ile e-ticaret deponuzu verimli şekilde yönetin. Hata ve maliyetlerinizi azaltın.

-Ürünlerinizi tüm satış platformlarında listeleyebilirsiniz.

  • E-ticaret siteniz ve tüm pazaryerlerinde ürünlerinizi Pixa’nın entegrasyon ve katalog yönetimi kurguları ve özellikleriyle kolayca listeleyebilirsiniz.

-Maliyetlerinizi düşürün

  • Pixa ile operasyon ve yönetim maliyetlerinizi azaltın. Otomasyon senaryoları ve entegrasyon gücü ile satışlarınızı ve karlılığınızı arttırabilirsiniz.

-Siparişlerinizi Pixa kargo entegrasyonları ile hızlı ve doğru gönderim sağlayabilirsiniz.

-Tüm muhasebe programlarına Pixa ile tam entegre olabilirsiniz.

-Pixa API kullanarak;

  • Tüm verilerinizi dilediğiniz noktaya aktarabilir
  • Yüksek performans ve kolay entegrasyon yapabilir
  • Kolay anlaşılır dökümantasyonlara sahip olabilirsiniz.

-Pixa ile e-ticaretinizi veriye dayalı yönetebilirsiniz.

Gelişmiş entegrasyon teknolojisi ve stok kurgusu ile stoklarınızı hatasız yönetebilirsiniz.

https://www.presshaber.com/eticaret-entegrasyon-ve-operasyon-yonetim-platformu-pixa-6-2-milyon-tl-degerleme-ile-techonedan-yatirim-aldi-59699.html

Pixa’yı almış olduğu tohum yatırımı için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kurmuş olduğunuz  ya da kuracak olduğunuz e-ticaret firmanız için “Pixa” kullanın tanıdıklarınıza da “Pixa’yı” tavsiye etmeyi unutmayın!!! 😊

TechOne’dan yatırım alan bir başka girişim profesyonel ekipler için sosyal medya yönetim platformu olan Radaar hakkındaki yazımızı okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.internhaber.com/radaar-techonedan-yatirim-aldi/

https://webrazzi.com/2020/12/09/e-ticaret-yonetim-platformu-pixa-techone-dan-yatirim-aldi/

 

 

Öğütçü, H. (2020, 12 09). Eticaret entegrasyon ve operasyon yönetim platformu Pixa, 6.2 milyon TL değerleme ile TechOne’dan yatırım aldı. Retrieved from Egirişim: https://egirisim.com/2020/12/09/eticaret-entegrasyon-ve-operasyon-yonetim-platformu-pixa-6-2-milyon-tl-degerleme-ile-techonedan-yatirim-aldi/

Papuççiyan, A. (2020, 12 09). E-ticaret yönetim platformu Pixa, 6,2 milyon TL değerleme ile TechOne’dan yatırım aldı. Retrieved from Webrazzi: https://webrazzi.com/2020/12/09/e-ticaret-yonetim-platformu-pixa-techone-dan-yatirim-aldi/

[1] Webrazzi, “E-ticaret yönetim platformu Pixa, 6,2 milyon TL değerleme ile TechOne’dan yatırım aldı”,  (Erişim 09.12.2020)

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.