Pitch Challenge: 3 Dakikalık Start-up Sunum Yarışması

pitch challenge

Geometri Melek Yatırım Ağı’nın organizasyonu ile 50 girişim, 20’den fazla yatırımcı ve sektör profesyonelleri 30 Mart Çarşamba günü 09.30-12.30 saatleri arasında Kanyon AVM Cinemaxsimum’da Pitch Challenge’da bir araya geliyor.

Pitch Challenge’da 50 girişim, melek yatırımcı ve iş insanlarından oluşan toplam 20 kişilik jüriye üçer dakikalık sunumlarını yapma fırsatı yakalayacak. Gerçekleşen her sunum sonunda jüri üyeleri tüm katılımcılara açık şekilde girişimlere 7 ile 10 arasında bir puan verecek ve soru cevap için ayrıca bir süre ayrılmayacak. Finale kalan iki girişimin sunumları tekrar dinlendikten sonra kazanan girişim Pitch Challenge’ın şampiyonu olacak.

Pitch Challenge’da kazanan girişim $1K ödülün sahibi olacak.

Etkinlik, potansiyel yatırımcılar ile tanışmak, yeni işbirlikleri geliştirmek isteyen, çalıştığı alan, sektör,
bulunduğu aşama fark etmeksizin tüm girişimlere ve halka açık olarak gerçekleşecek. Pitch Challenge’ta sahnede yer almak isteyen girişimler başvurularını online olarak yapabiliyorlar. Risk sermayesi ve girişim sermayesi yatırımlarını yüksek bütçeli, riskli olarak değerlendiren kurumsal ve bireysel yatırımcıların dahil olduğu, Avrupa ve ABD’de uygulanan Rolling Fund modelini TTK çerçevesinde AŞ statüsünde uygulayan Geometri Melek Yatırım Ağı’nın bugüne kadar 8 yatırımı bulunuyor.
pitch challenge
Temmuz 2019’da hayata geçen ve erken aşama teknoloji girişimlerinin yatırım turuna dahil olarak $20K yatırım gerçekleştiren Geometri Melek Yatırım Ağı özellikle sağlık, malzeme, finans, kurumsal yazılım ve direkt son kullanıcıyı hedefleyen teknoloji girişimlerine odaklanırken mevcut portföyünde sürdürülebilir hayvancılık ve doğal et üzerine çalışmalarını sürdüren Nebyan Doğal, ikinci el ürünlerin değerlemesini ve değişimini sağlayan nakitsiz alışveriş platformu Barty, SuperApp pazaryeri platformu Barakatech, satın alma davranışlarını makine öğrenmesiyle yalın bir şekilde tahmin eden SaaS platformu Enhencer, inme hastaları için geliştirilmiş ev tipi tıbbi cihaz üreticisi ABD merkezli HoustonBionics, bireysel ve kurumsal büyük parça eşya taşıma platformu Octovan, yapay zeka teknolojisinden faydalanarak gayrimenkul fotoğraflarında iyileştirme sağlayan Oda Studio ve glokom hastalığının tedavisini sağlayan giyilebilir tıbbi cihaz GlaucoT girişimleri yer alıyor.
Eş zamanlı olarak yatırım almaya ve yatırım gerçekleştirmeye devam eden Geometri Melek Yatırım Ağı‘nın hedefi erken aşamada yüksek potansiyeli bulunan, ihracata odaklanmış teknoloji girişimlerine yatırım gerçekleştirmeye devam ederken portföyünün gelişmesiyle birlikte 2022 yılında girişim sermayesi yatırım fonu olarak çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.
pitch challenge

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.