Pitch Challenge, Ankara Tekmer’de!

Pitch Challenge | 50 Girişim, 20’den fazla Yatırımcı ile 2 Dakikalık Startup Sunum Yarışması

23 Aralık Cuma, 16:00 – 19:00, Ankara Tekmer

Ankara Tekmer, Leap Invesment ve Geometri Melek Yatırım Ağı iş birliğinde; çalıştığı alan, bulunduğu aşama fark etmeksizin, erken aşama teknoloji girişimleri Pitch Challenge’da yatırımcılara sunum gerçekleştiriyor!

Pitch Challenge’da 50 girişim, melek yatırımcı ve iş insanlarından oluşan toplam 20 kişilik jüriye iki dakikalık sunumlarını yapma fırsatı yakalıyor! Gerçekleşen her sunum sonunda jüri üyeleri tüm katılımcılara açık şekilde girişimlere 7 ile 10 arasında puan verecek ve soru cevap için ayrıca bir süre ayrılmayacak olup finale kalan iki girişimin sunumları tekrar dinlenildikten sonra kazanan girişim Pitch Challenge’ın şampiyonu olacaktır.

Pitch Challenge’da yer aldıktan sonra yatırım alan girişimler arasında; Sweephy, Varsapp, LatissimGlaucoT, Enhencer, Heybooster ve Malty girişimleri bulunuyor.

İlgili herkesin katılımına açık olarak düzenlenen Pitch Challenge’ın ücretsiz davetiye formu: https://bit.ly/pitchchallenge_ankara

Etkinliğe katılımın yanı sıra sahnede girişim sunumunu gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin Formu doldurması yeterli olacak ve formu dolduran tüm girişimlere iki gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır.

Pitch Challenge’da Sunum Gerçekleştirmek İsteyen Girişimler İçin Başvuru Formu: https://bit.ly/pitchchallenge_startups_ankara

Ankara TEKMER

Türkiye’nin ilk özel teşebbüs Tekmer’i olup, KOSGEB tarafından İŞGEM/TEKMER programı kapsamında desteklenen ve bünyesinde başarılı girişimcilerin yer aldığı bir Teknoloji Geliştirme Merkezi’dir.

Girişimcilere sunduğu rahat ve modern çalışma koşullarının yanı sıra, hayallerini ve ideallerini gerçekleştirmek isteyen tüm girişimcilere eşsiz bir çalışma ortamı sağlamak, girişimcileri yatırımcılar ile bir araya getirmek, danışmanlıklar ile sorunlarına çözüm bulabilmek hedefiyle yola çıkmıştır. LEAP Investment gücü ile kurulan Ankara TEKMER’de girişimciler, yatırım grubunun üyeleri ile fikir alışverişinde bulunmakta ve aldıkları mentorluklar sayesinde yatırıma giden yolda tecrübe elde edebilmektedir. Ankara TEKMER’de, muhasebe, hukuk ve KOSGEB konularında da ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır.

LEAP Investment

Erken aşamadaki teknoloji girişimlerine akıllı sermaye sağlama hedefiyle yola çıkan LEAP Investment, sağladığı sermaye, danışmanlık ve mentorluk ile girişimcilerin gelişimini desteklemekte, girişimcileri yakından takip eden yapısıyla diğer fonlardan ayrışmaktadır. 

Farklı sektörlerde uzun yıllar deneyime sahibi olan yatırımcılar, kendi deneyimleri ile sadece yurt içinde değil uluslararası arenada da girişimcilere pazarlama ağı ve rehberlik sağlamaktadır.

Geometri Melek Yatırım Ağı

Başlangıç Aşamasındaki Girişimlere $20K Yatırım Gerçekleştirir. İlgili Kişilerin Melek Yatırımcı Olmasını Kolaylaştırır.

Temmuz 2019’da hayata geçen Geometri Melek Yatırım Ağı girişimlerin yatırım turuna kendi sermayesi $20K ile katılım sağlarken mevcut yatırımcılarıyla birlikte $100K’a kadar yatırım gerçekleştirebilmektedir. Avrupa ve ABD’de uygulanan Rolling Fund modelini Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde Anonim Şirket statüsünde uygulayan Geometri Melek Yatırım Ağı’nda 49 bireysel yatırımcı, 7 şirket ve 1 halka açık şirket olmak üzere toplam 57 Yatırımcı ortak statüsünde yer alırken bugüne kadar 14 girişimin yatırım turuna katılım sağlamıştır.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.