//

Photoneo Brightpick Group, 17 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Photoneo

Photoneo Brightpick Group, 17 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Photoneo Brightpick Group ne yapıyor?

Photoneo

Jan Zizka, Tomas Kovacovsky, Michal Maly ve Branislav Puliš tarafından kurulan Photoneo, robotik görüş sensörleri ve istihbarat yazılımı sağlıyor.  Photoneo, iş birimi Brightpick’in e-ticaret ve market siparişi karşılama için dünyanın en verimli depo otomasyonu çözümlerini sunduğunu iddia ediyor.  Brightpick’in uçtan uca robotik çözümü, büyük, küçük ve mikro sipariş karşılama merkezlerindeki siparişleri otonom olarak alır, birleştirir ve gönderir. 

Şirketin iddialarına göre, çözümü depoların toplama işçiliğini yüzde 95 oranında azaltmasını sağlıyor ve sipariş karşılama maliyetini yarı yarıya azaltıyor. Brightpick , aynı gün 90 dakikada teslimat hizmeti sunan bir market teslimat şirketi olan Rohlik Group da dahil olmak üzere Avrupa’da depo otomasyonu çözümünü piyasaya sürüyor.

Yatırım detayları

Photoneo

Robotik görüş sensörleri ve istihbarat yazılımı sağlayıcısı olan Photoneo Brightpick Group yaklaşık 17 milyon Euro topladığını duyurdu. Tur, Taiwania Capital tarafından yönetildi ve önceki B Serisi lider yatırımcılar IPM Group ve Alpha Intelligence Capital tarafından devam yatırımları yapıldı.

Tura H&D Asset Management, Venture to Future Fund ve Kolowrat Group da katıldı. Şirket, başlangıcından bu yana toplam 48 milyon Euro topladı. Duyuru, Aralık 2021’de B Serisi turunda yaklaşık 19 milyon Euro topladıktan bir yıl sonra geldi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.