Peoplise’dan Startup ve Scaleup Firmalara 2 Ay Ücretsiz Seviye Atlama Paketi!

İşe alım sürecini dijitalleştiren Peoplise, büyüme sürecinde olan bütün startup ve scaleup firmalara ekiplerini büyütmek amacıyla 2 ay boyunca ücretsiz bir şekilde işe alım ve onboarding platformunu kullanarak ilanlarını paylaşıp adayları çekme, değerlendirme ve işe alım süreçlerini yürütme şansı veriyor.

Bu kampanyadan yararlanan firmalar, Peoplise’ın farklı iş ortaklıkları sayesinde birçok test, envanter ve kariyer portalını da ücretsiz olarak kullanma şansını elde edecek.

Odtü Teknokent girişimi olarak başlayan Peoplise, 2015 yılında insan kaynakları operasyonlarını dijital teknolojilerle iyileştirmek, değer katmayan aktivitelerle harcanan zaman ve emeği geri kazanmak, adil ve sürdürülebilir süreçler sunmak misyonuyla kuruldu ve hala bu misyonla çalışmalarına devam ediyor. Bugün Türkiye ve yurt dışında 120’den fazla büyük ölçekli firmaya hizmet veren ve Türkiye’nin en çok tercih edilen Aday Takip Sistemi olmayı başaran Peoplise, startup ekosistemindeki büyüme çalışan firmaların yanında olarak teknoloji desteği vermeyi hedefliyor.
Peoplise
Peoplise
2 ay boyunca startup ve scaleup firmalara tanımlanan Seviye Atla paketinde  insan kaynakları profesyonellerinin zamanı doğru yönetmesini ve daha verimli çalışmasını amaçlanıyor.

 

Tanıtım videolarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Peoplise ve Seviye Atla paketi ile ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için:
*Bültenden düzenlenmiştir.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

TalentGrid’den İşe Alım Süreçlerindeki Deneyimlere Odaklanılan Bir Seri: Yazılımcı Empati Serisi

5 ADIMDA ETKİN DİNLEYİCİ OLMA!!!

POLY NETWORK HACKLENDİ

Discord Nitro Abonelerine 3 Aylık Youtube Premium Hediye!

Instagram, Alışveriş Sekmesine Reklamları Getiriyor!

5 Startups That Prioritize Sustainability 

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.