/

Türkiye’de İlk Kez Düzenlenen Passport 2 sergisi Colorbox Sponsorluğunda Gerçekleştirildi

passport 2 sergisi
passport 2 sergisi

Türkiye’de İlk Kez Düzenlenen Passport 2 sergisi Colorbox Sponsorluğunda Gerçekleştirildi

Pandemiyle birlikte sekteye uğrayan kültür-sanat sektörü, eski hareketliliğine kavuştu. Son olarak Bedri Baykam, Devrim Erbil, Gürbüz Doğan Ekşioğlu gibi 140 değerli sanatçının bir araya geldiği ilkinin İran’da düzenlendiği Passport 2 sergisinin ikincisi 7-22 Aralık’ta Colorbox sponsorluğunda Do Art Galeri’de gerçekleştirildi. Sergide, Colorbox’un temin ettiği akrilik, yağlı boya ve fırçalarla sanatçıların 6×4 cm’lik üç boyutlu tuvallere yaptıkları resimler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin malzeme sponsorluğunu üstlenen Colorbox’ın Müdürü Vedat Saranga etkinliğe dair düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Türkiye’de ilk kez bir sergi için 6×4 cm vesikalık fotoğraf  boyutlarında pamuklu tuvaller ürettik. Bizim için de farklı bir deneyim oldu. Bu kadar küçük boyutta tuvaller üzerine çalışma yapan sanatçılar, bir yandan zorlanırken bir yandan da keyifli zaman geçirdiler. Sanatçılar doğa manzaralarından şehir yaşantısına, insan portrelerinden tarihi eserlere kadar birçok konuyu resmetti. Biz de hem ürettiğimiz hem de temin ettiğimiz sanat malzemeleriyle bu serginin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Passport 2 sergisi Colorbox sponsorluğunda gerçekleştirildi
Passport 2 sergisi Colorbox sponsorluğunda gerçekleştirildi

Sosyal medya platformlarında canlı yayınlarla sanat eğitimi veriyorlar

Sanatı destekleyen birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Vedat Saranga, “Her hafta yeni bir konu belirleyerek sosyal medya platformları üzerinden canlı yayın yapıyoruz. Bu yayınlarda sanat malzemelerinin nasıl kullanılacağına dair eğitim veriyoruz ve bunları uygulamalı olarak gösteriyoruz. Sanatçılarımızın çalışmalarını konforlu ve sorunsuz bir şekilde sürdürmeleri için olası tüm problemleri ortadan kaldırıyoruz. 40 bini aşkın sanat ve hobi malzememizle onlar için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz” dedi.

Sanatçılara Avrupa standartlarında ürün sunuyorlar

Avrupa standartlarına uygun kalitede sanat malzemeleri ürettiklerini ve temin ettiklerini aktaran Colorbox’ın Müdürü Vedat Saranga , “Ülkemizde sanatın gelişmesi için, erişebildiğimiz tüm fırsatları avantaja çeviriyoruz. Örneğin dünyada oldukça popülerleşen grafitti sanatının Türkiye’de de kolaylıkla icra edilebilmesi için Almanya’dan özel sprey boyalar getiriyoruz. 35 yılı aşkın tecrübemizle Fenerbahçe, Teşvikiye, Kozyatağı mağazalarımızda hizmet veriyoruz. Winsor & Newton, Liquitex, Montana Cans, Jacquard Products, Artline, Tombow, William Mitchell, Deka ürünlerinin yanı sıra, üreticisi olduğumuz Artdeco, Fanart markalarının tüm ürünlerinin de stoklarını tutuyoruz. Ülkemizi globalde en iyi şekilde temsil etmek için hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.