//

Paris Merkezli Simbel, 4 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Simbel

Simbel, küçük ve orta ölçekli işletmelerin hızla değişen dünyaya uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla 4 milyon euro yatırım aldı.

Simbel nedir?

Simbel

Simbel, personelin bilgi ve becerilerini taze tutmak ve işverenlerinin değişen ihtiyaçlarına uygun hale getirmek için SaaS özellikli bir pazar yeri sağlamaktadır. İşletmelerin kendi materyalleri, doğrudan Simbel’in entegre pazar yeri üzerinden erişilebilen en iyi eğitim sağlayıcılarından 500’den fazla içerik ve kursla birleştirilebilir.

Simbel, öğrenme ve gelişimin sunulmasını kolaylaştırarak KOBİ’lerin en iyi sağlayıcılardan ve en güncel eğitimlerden faydalanmasını sağlarken, İK ekiplerinin tüm L&D operasyonlarını kolaylaştırmasına ve eğitimin etkisini ölçmesine yardımcı olmaktadır.

Yatırım detayları

Simbel

Tohum turu Speedinvest ve eğitim teknolojisi odaklı yatırımcı Brighteye tarafından yönetildi. Katılımcı melekler arasında eFounders kurucu ortağı Thibaud Elziere, Figures kurucu ortağı Virgile Ringeart, Stupeflix kurucu ortağı Nicolas Steegmann ve Prestashop kurucu ortağı Alexandre Eruimy yer aldı.

Speedinvest, Berlin, Londra, Münih, Paris ve Viyana’da bulunan 40 yatırımcısı ve yönettiği 600 milyon eurodan fazla varlığı olan bir erken aşama girişim sermayesi şirketi. Brighteye Ventures, Avrupa’nın önde gelen Edtech girişim sermayesi fonudur. Teknoloji, eğitim, medya ve risk sermayesi alanlarındaki derin deneyim ve ilişkilerden yararlanmaktadır.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.