//

Paris Merkezli DinMo, 1,6 Milyon Euro Yatırım Aldı!

DinMo

Paris merkezli DinMo, 1,6 milyon euro yatırım aldı!

DinMo Nedir?

DinMo

DinMo, reklamcılık sektöründeki değişikliklerden en çok etkilenen ve veri düzenlemelerindeki değişikliklere en duyarlı grup olan pazarlama ekiplerine yardım ederek işe başlıyor. Aslında, üçüncü taraf çerezlerinin sona ermesiyle birlikte pazarlama ekipleri, tüm aktivasyon platformlarında (Reklam, CRM, e-posta vb.) kampanyalarını optimize etmek için birinci taraf verilerini kullanmalarına yardımcı olacak veri çözümlerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor.

DinMo, pazarlama ekiplerinin teknik bilgi veya kodlamaya ihtiyaç duymadan birinci taraf verilerine erişmelerine ve bunları kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla kuruldu.

Parisli girişim DinMo, teknik olmayan ekiplerin verilere daha iyi erişmesine ve veriye dayalı kararların avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Başlangıçta pazarlama ekiplerini hedefleyen SaaS girişimi, ürün geliştirmeyi hızlandırmak için 1,6 milyon euro yatırım aldı.

Yatırım detayları

DinMo

Yatırım turu Seedcamp liderliğinde yönetildi. Kima Ventures, Motier Ventures ve Financière Saint James de katıldı. Aralarında Amirhossein Malekzadeh (Logmatic’in kurucu ortağı) ve Stéphane Levy’nin (Labelium’un Kurucusu ve Başkanı) de bulunduğu melek yatırımcılar da mevcuttu.

Kurucu ve CEO Oussama Ghanmi: “Şirketlerinin daha iyi performans göstermesine yardımcı olabilmeleri için işletme kullanıcılarının veri erişimini ve kullanımını demokratikleştirme misyonundayız. Ürünümüzün pazara uygunluğunu kanıtlamak için, pazarlama ekipleri için müşteri kitlelerini yönetmeye ve etkinleştirmeye yönelik en esnek ve kullanımı kolay aracı yaratarak işe başlamaya karar verdik.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.