Paribu Verileri Çalındı Mı ? İddialara Cevap Geldi!

Dün yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle Paribu kullanıcıları oldukça zor anlar yaşadı. Birçok kişinin Kripto para alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği bir platform olan Paribu üzerinden bir süreliğine hesaplarına giriş yapamayan kullanıcılar Paribu hacklendi mi? Kullanıcı Verileri Çalındı Mı? Hesaptaki Paralar Transfer Mi Edildi? endişesine kapıldılar ve bu sorulara cevap aramaya başladılar. Bu iddialara cevap gecikmeden geldi.

Sosyal medya hesaplarında çeşitli kullanıcıların yaptığı yorumlar ve bulunduğu iddialarla birlikte Paribu hesabında bulunan coin’lerin farklı hesaplara transfer edildiği ve kullanıcıların hesaplarında bulunan altcoin’lerin önce Bitcoin’e çevrildiğini, ardından da talimatları olmadan başka hesaplara gönderildiği gündemi çokça meşgul etti.

İlk etapta resmi bir açıklama yapılmaması dikkat çekse de bu iddialara karşı yanıt vermekte gecikmeyen kripto para borsası, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamaları ise şu şekildeydi:

“Paribu mobil uygulamasında ve web sitesinde kısa süreli bir kesinti yaşanmış, teknik ekibimizin müdahalesiyle aksaklık hızlı şekilde çözülmüştür. Gerçeği yansıtmayan, asılsız sosyal medya paylaşımlarına ve haberlere itibar edilmemelidir.”

“Paribu mobil uygulaması ve web sitesi aktiftir. Paribu’nun sistem durumunu anlık olarak bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.”

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Petrol Milyarderinden Bitcoin Yatırımı

Clubhous’tan Para Kazanmak Artık Mümkün

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.