//

Paradigma Kayması Zirvesi 6-7 Mayıs Tarihlerinde Sizleri Bekliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübünün düzenlediği Paradigma Kayması Zirvesi 6-7 Mayıs tarihlerinde sizleri bekliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübü 6-7 Mayıs tarihlerinde günümüz koşullarını, yeni normaldeki çalışma düzenini ve işe alım süreçleri hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için sektörün en iyilerini sizler için bir araya getirdi. Paradigma Kayması Zirvesine dahil olmak istiyorsan, katılım formuna buradan ulaşabilirsin.

Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübünden kısaca bahsetmek isteriz ki, ne kadar önemli bir etkinliğe dahil olabilirsiniz. Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübü 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında kurulmuştur ve çok kısa süre sonra en başarılı kulüp olarak seçilmiştir. Güncel olarak, Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübü 2000’i aşkın aktif üyeye sahip olmakla birlikte yılda 80’in üstünde etkinlik gerçekleştiren aktif bir kulüptür.

Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübü kurulduğu andan itibaren günümüze kadar üye profilini geniş tutarak bütün fakültelerden öğrencileri kabul etmekle  birlikte çeşitli sektörlerin uzmanlarıyla üyelerini bir araya getirmiştir. Aynı zamanda düzenlediği eğitim ve seminerleri ile tüm üyelerinin daha vasıflı ve geleceğe dair bilinçli bireylere dönüşmesini misyon edinmiştir.

Bu kadar başarılı ve aile duygusuyla yaptıkları etkinliklerde yer almanızı çok isteriz. Bu yüzden Paradigma Kayması Zirvesi’ne başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Robowars: MOBİL KONTROLLÜ ROBOT SAVAŞI Başvuruları 1 Mayıs’ta Açıldı!

Lagari Havacılık ve Savunma Günleri 7-8-9 Mayıs’ta Gerçekleşecek!

University4Society’İN DÜZENLEDİĞİ BÜYÜK DOĞU BOOTCAMP’21 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.