Pantropik Nedir?

Yeni Nesil ebeveynlerin, yeni nesil öğrenme kanalı “Pantropik”!

Günümüzde özellikle pandemi nedeniyle birçok ebeveyn çocuğu ile iletişim kurmakta ve anlaşmakta güçlük çekti. Bu noktada kaynak yetersizliği ve bulunan kaynakların da güvenirliği ebeveynlerin ihtiyacı olan bilgiye ulaşırken zorlanmasına neden oldu.


İki genç girişimci Emirhan KABAKCI ve Asiye TABANLI daha sağlıklı toplum ve gelecek için aksiyon aldı. Pantropik, her hafta alanında uzman kişiler tarafından yapılan etkinlikler ile ebeveynlere çocuk ile iletişimden, oyunlaştırmanın önemine kadar birçok önemli konuda destek olmaktadır.

Şu ana kadar 10 etkinlik ile 450’den fazla çocuklu haneye dokunmuştur. Ebeveynlerin güncel problemlerine göre planladıkları sosyal medya ve blog yazıları ile dinamik kalmaktadır.

Pantropik, Ekim ayı içerisinde tamamladıkları e-öğrenme altyapısı ile çok yakın zamanda ebeveynlere toplu bir ve güvenilir bir kaynak olmaya aday. Sevgi dağıtımından, çocuk mahremiyetine kadar 21. yüzyılın anahtar konu başlıklarının olduğu bu öğrenme alt yapısında ebeveyn, çocuğu hakkında ne bilmesi gerektiğini yine Pantropik aracılığıyla öğrenmektedir.
Uzman ekibi ile çalışması da onu güvenilir yapan özelliklerinden biri olmaktadır.

Pantropik

Bilinçli Ebeveynin Önemi:

Değişen yüzyıl ile beraber ailelerinde ihtiyaçları da değişti. Birçok ebeveyn çocuğuna nasıl davranması gerektiği veya daha iyi nasıl onu yetiştirebileceği konusunda araştırmalar yapmaktadır. Çocuklara artık bir birey olarak yaklaşmak gerekmektedir.

Bu doğrultuda toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerde değişmektedir. Çocuklar her şeye daha hızlı adapte olup eğlenirken ebeveynlerin onları yakalaması ve doğru şekilde yönlendirmesi gerekmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirirken anne ve babalara çok fazla sorumluluk düşmektedir. Çünkü aslında onlar bir usta ve geleceğimizi inşa etmektedirler.

Büyüyen Sektör E-Learning

Çıkma yasağı ve evden çalışma gibi faktörler yüzünden artık daha fazla zamanımız var. Bu zamanı birçok insan kendini geliştirerek ve yeni şeyler öğrenerek geçirdi. E-öğrenme çok büyük bir patlama yaşadı. Zamandan ve mekandan bağımsız olarak istediğin konuyu öğrenebilmek bizim için çok büyük bir konfor halini aldı. Bu kapsamda Pantropik’in yürüttüğü sadece ebeveynler için e-öğrenme platformunu yakın zamanda satışa çıkararak dijitalde ebeveynler için var olmaya iddialı olmaktadırlar.

Websitesine gitmek için tıklayın!

www.pantropik.com
instagramı : @pantropikapp
linkedin: Pantropik 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.