Panteon Yeni Oyunu İçin 10 Milyon Dolarlık Fon Sağladı

Mobil oyun geliştiricisi Panteon, 4X kategorisindeki yeni mobil stratejisi oyunu için 10 milyon dolarlık fon sağladı.

Yerli mobil oyun geliştiricisi Panteon 2020 yılının  Temmuz ayında uygulama geliştiricisi ve yayıncısı Teknasyon ile Rocket Games’i kurdu. Edinilen bilgilere göre ise Panteon, 4X türündeki yeni mobil strateji oyunu için Teknasyon kurucu ortakları tarafından 10 milyon dolarlık fon sağladı.

Peki, Teknasyon’un kurucu ortakları kimlerdir; Mustafa Vardalı, Burak Sağlık ve Mustafa Sevinç’tir. Panteon’un yeni mobil strateji oyunu için 10 milyon dolarlık fon sağladı.

Bu 10 milyon dolarlık fon ne için kullanılacak? Panteon’un bu 10 milyon dolarlık fon ile amacı ekibini geliştirmekle kalmayıp, yeni oluşturulacak strateji oyunları için yeni bir ekip kuracak. Aynı zamanda eş zamanlı çalışan farklı bir ekip ile Hyper Casual oyunları da geliştirilecek.

Teknasyon’dan sağlanan 10 milyon dolarlık fon haricinde, oyun pazarlanması için 20 milyon dolarlık ek bir fon toplamayı planlıyorlar.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yatırım Haberleri

Size&Me, 1 MİLYON DOLAR DEĞERLEME ILE YATIRIM ALDI

Türkiye’nin İlk ve Tek Estetik Pazaryeri Yeniben’e 500 Bin TL Yatırım!

TARIM TEKNOLOJİSİ GİRİŞİMİ HEXTECH GREEN 1,7 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Basın Bülteninden Düzenlenmiştir

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.