Özsaygı Etkinliği 9 Mayıs Tarihinde Başlıyor!

Özsaygı Etkinliği Başlıyor!

Duwib (Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu) tarafından düzenlenen “Özsaygı” etkinliği, 9 Mayıs Pazar günü sizlerle buluşuyor!

“İş dünyasına hazırlanan üniversite öğrencilerini başarılı rol modeller ile bir araya getirerek iş hayatının sırları ile ilgili bilgilenmelerini sağlamak ve kadınların iş ve sosyal hayatındaki yeri hakkında farkındalık oluşturmak” hedefi ile kurulan Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu’nun sıradaki etkinliği ise “Özsaygı.”

Kişinin kendisine verdiği değer, diğer kişilerin kendisine verdiği değerden daha etkili olabiliyor. Kendimize inanıp değer vermemiz sonucunda, motivasyonumuzu arttırarak hayatımızın her alanında başarıya bir adım daha yaklaşabiliriz. Peki, bunun dışında özsaygı nedir ve neden bu kadar önemlidir? Senin de özsaygı ile ilgili aklında oluşan soru işaretlerine, cevap arayabileceğin “Özsaygı” etkinliği 9 Mayıs Pazar günü başlayacak!

İK Danışmanı ve Eğitimci Sezgin Akgün Hacızade’nin konuk olduğu etkinlikte özsaygı konusunu, özsaygının önemi ve hayatımızdaki yeri konuları ele alınıyor olunacak.

özsaygı etkinliği

Özsaygı Etkinliğine Nasıl Katılabilirim?

Özsaygı etkinliğine katılabilmek için https://isdunyasindakadin.wordpress.com/etkinlik-basvuru-formu/ linkte bulunan formu doldurmanız gerekmektedir.

Etkinlik tamamen ücretsiz ve sertifikalı olup Google Meet platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

DUWIB hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve etkinlikleri takip etmek istiyorsanız: @duwibofficial

Diğer yazılarımız için:

Elon Musk Bitcoin mi Satıyor?

Netflix İle Uykusuzluk Sorunumuz Bitiyor mu?

İş Hayatında Başarı İçin Gerekli Olan Beceriler 2021

Roblox’tan 4 Günlük Tatil Müjdesi

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.