//

Özel Jet Kiralama Girişimi Aero Technologies 65 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Özel Jet Kiralama Girişimi Aero Technologies 65 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Yeni nesil özel jet kiralama girişimi olarak bilinen Aero Technologies tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, 65 milyon dolar yatırım aldı.
Aero, 16 koltuğa sahip 135 jet ve 13 koltuğa sahip 735 uçaktan oluşan bir filoya sahip olması ile dikkat çekiyor.  Eğlence pazarına odağını çeviren şirketin; bugün itibari ile ABD’de Los Angeles, San Francisco, Aspen, Los Cabos Sun Valley; Avrupa’da Londra, Ibiza, Mikonos ve Nice’e sefer düzenlediği görülüyor.

Aero Technologies şirket değeri 300 milyon dolar oldu!

Özel Jet Kiralama Girişimi Aero Technologies 65 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Aero Technologies tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda, şirket 65 milyon dolar yatırım aldı. Gerçekleşen 65 milyon dolarlık yatırım, Albacore Capital Group tarafından ortaklaşa yönetildi. Yatırım turuna, Expa ve Keyframe Capital’in yanı sıra Capital One Ventures da katılım sağladı. Merkez ofisinin ABD’de olduğu şirketin değerlemesi 300 milyon dolar seviyesine yükseldi. Şirket, yeni gelen yatırımı yeni pazarlara açılmak için kullanacağını belirtti.

Jet kiralamanın maliyeti 1700 dolar!

Özel jet kiralama girişimi, 2013 yılından beri sefer düzenliyor. ABD’de şu anda Los Angeles, San Francisco, Aspen, Los Cabos Sun Valley; Avrupa’da Londra, Ibiza, Mikonos ve Nice’e sefer düzenleyen şirketin kiralama maliyetleri ise diğer şirketlere göre daha uygun görülüyor. Aero Technologies tarafından Jet kiralamanın maliyeti ortalama 1700 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak şirketin otel zincirleri ile iş birliği yapması da tatil planı yapan ya da iş seyahatine çıkan müşterileri için ek çözüm olarak yer alıyor.

Jay-Z yatırım yapmıştı

Özel jet kiralama girişimleri yatırım şirketlerinin yanında eğlence dünyasının önemli isimlerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 2015 yılında, ABD’li ünlü hiphop müzisyeni Jay-Z özel jetler için rezervasyon yapmayı sağlayan bir uygulamaya yatırım yaptığını açıklamıştı. Jay-Z, Jetsmarter adlı girişimin iki yatırım turuna birden katılım sağlamıştı. Şirketin yatırımcıları arasında Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinin de yer aldığını belirtelim…

Florida merkezli JetSmarter, özel uçakları bir araya getiren ve özel uçak kiralamak isteyen müşterilere özel hizmet veren bir girişim. Şirket, 2012’de özel havacılıkta bir devrim yaratmak amacıyla kuruldu. Müşterilerine özel uçak kiralama konusunda yardımcı oluyor. JetSmarter üzerinden ya da oldukça şık bir arayüze sahip mobil uygulamaları üzerinden gerçek zamanlı olarak uçuş planlanmasını mümkün kılıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.