//

Ourspace, 2,5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Ourspace

Ourspace, ekip tasarımını ele alarak liderlerin çalışanları mutlu etmesine ve verimliliği optimize etmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Başlangıç için 2,5 milyon euro yatırım alan girişim, Avrupa’nın en heyecan verici teknoloji şirketlerinden bazılarının arkasında yer alan üç Avrupalı girişimci tarafından yönetiliyor.

Ourspace

Çalışanlar gelip gittikçe, iş süreçleri dijitalleştikçe ve ekip üyeleri daha iyi destek arayışına girdikçe, liderler sürekli gelişen bir bulmaca ile baş başa kalıyor: ivme ve verimliliği kaybetmeden ekiplerin nasıl kurulacağı ve yeniden inşa edileceği.

Yapbozu tamamlayacak parça olmayı hedefleyen Ourspace, Avrupa’nın inovasyon topluluğundaki üç teknoloji emektarı tarafından kurulan ve yönetilen yeni bir teknoloji şirketi.

Megan Murphy (Hotjar’da eski Ürün Başkan Yardımcısı), Stephanie Bowker (Spendesk’te eski Pazarlama Başkan Yardımcısı) ve Mark Allen (Glovo’da eski Kıdemli Mühendislik Müdürü) tarafından kurulan şirketin vizyonu, liderlere ekiplerini proaktif bir şekilde yeniden yapılandırma ve ölçekte hizalama ve bu ekipleri insan merkezli ve iş sonuçları merceğiyle tasarlama konusunda güç vermektir.

Ourspace

Kurucu Ortak ve CEO Megan Murphy: “Günümüz teknoloji liderleri büyük bir sorunla karşı karşıya: ekiplerinde yetenekli insanlar var, ancak bu yeteneklerin nasıl dağıtılacağı ve onları nasıl bağlı ve uyumlu tutacakları şu anda manuel, önyargılı ve maliyetli bir karar süreci. Riskler bu kadar yüksekken kendimize soruyoruz, neden fantezi spor takımlarını birkaç dakika içinde tasarlayan 20’den fazla ürün var, ancak işleri ekipler tarafından inşa edilen çoğu şirketin liderlerine ve ekiplerine sunacak uzaktan bile etkili hiçbir şeyi yok.” açıklamalarında bulundu.

2,5 milyon euroluk tohum öncesi finansman turunu duyuran Ourspace, ekip tasarımını daha iyi hale getirme planlarını da paylaştı. Finansman, Connect Ventures ve Seedcamp’in yanı sıra Maze, Grabyo ve Skew by Coinbase’in kurucuları da dahil olmak üzere önde gelen melek yatırımcılar tarafından sağlandı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.