//

OPLOG, 11 Milyon Euro Yatırım Aldı!

24 Eylül-1 Ekim 2022 Yatırım Alan Girişimler

OPLOG, 11 milyon euro yatırım aldı.

Yatırım detayları

OPLOG

2013’te kurulan OPLOG, 11 milyon euroluk yatırım aldığını açıkladı. Esas Private Equity, OPLOG’un 11 milyon euroluk finansman turunda lider yatırımcı olarak görev aldı.

B2B ve e-ticaret lojistiği için yazılım ve robotik destekli çok kanallı hizmetler sunan OPLOG ilk yatırımını almış oldu. OPLOG’a kurulduğu 2013 yılından bu yana toplam 11 milyon euro yatırım yapıldı.

Esas Private Equity, OPLOG’un 11 milyon euroluk finansman turunda lider yatırımcı olarak görev yaptı. OPLOG tarafından verilen bilgiye göre, yatırım ilk etapta hizmet ağını Avrupa’ya genişletmek için kullanılacak ve Türk robotu “TARQAN” kullanıma sunulacak.

OPLOG’un gelecek planları

OPLOG

OPLOG 2022 yılı sonuna kadar İngiltere’de robot destekli sipariş karşılama hizmetleri sunacağı bir depo inşa etmeyi planlıyor. OPLOG, İngiltere ve Avrupa pazarlarına girmek isteyen Türk markalarına İngiltere ofisi aracılığıyla hizmet sunmaya başlayacak.

OPLOG’un çözümü markalara; siparişleri hazırlayarak, teslimat prosedürlerini kontrol ederek ve akıllı depolarında ürünleri stoklayarak uçtan uca sipariş karşılama hizmetleri sunuyor. OPLOG’un müşterileri arasında Rossmann, Tupperware, Sony, E-anta ve Touché Privé gibi önemli kuruluşlar yer alıyor.

OPLOG’un kurucusu ve CEO’su Halit Develioğlu, Esas Private Equity gibi önemli bir özel sermaye şirketiyle birlikte teknolojilerini dünyayla paylaşma olasılığından heyecan duyduklarını ifade etti. İlk aşamada 10 Avrupa ülkesinde tamamen kendilerine ait fulfillment depoları açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Esas Private Equity, OPLOG’a yatırım yapmaktan memnuniyet duyduklarını, çünkü OPLOG’un Türk teknoloji startup ekosisteminin her geçen gün nasıl büyüdüğünün önemli bir örneği olduğunu, OPLOG’un yazılım ve robotik teknolojilerini lojistiğe entegre etme çabalarının ve Halit Develioğlu’nun e-ticaretin geleceğine bakış açısının yatırımın değerini artırdığını söyledi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.