Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto Para Cüzdanı Dharma Labs’i Satın Alıyor

Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto varlık  cüzdanı Dharma Labs’i  satın aldı .Bu satın alımla birlikte kripto para cüzdanı  Dharma Labs’in yayın hayatı son buldu.

 

Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto varlık  cüzdanı Dharma Labs’i  satın alıyor .Bu satın alımla birlikte kripto para cüzdanı  Dharma Labs'in yayın hayatı son buldu

 

 

Gün geçtikçe en popüler NFT Pazar yeri haline gelen OpenSea , kripto varlık cüzdanı (DeFi Cüzdanı da denir)  Dharma Labs’i satın aldı.Open Sea , yapılan anlaşmada Dharma Lab’e 110 Milyon dolar ile 130 Milyon dolar arası bir ödeme yaptı. Bu satın alımla birlikte Dharma Labs’in yayın hayatı son bulsa da Dharma Labs şirket kurucu ortaklarından Nadav Hollander, OpenSea’nin CTO’su olarak yoluna devam edecek. Nadav Hollender’in yerini aldığı mevcut OpenSea CTO’sunun ise web3 ve NFT ekosisteminin geliştirilmesi ile ilişkili bir görevde yer alması bekleniyor.

 

 

Dharma Labs, anlaşma gereği tamamen kapatılacağından şu ana kadar işlem gerçekleştirmiş kullanıcılar için 1 aylık bir taşınma süresi tanıdı. Aynı zamanda Dharma, bu taşınma sürecini web sitesine yerleştirdiği geri sayım elementiyle kullanıcıya bildiriyor.

 

Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto varlık  cüzdanı Dharma Labs’i  satın alıyor .Bu satın alımla birlikte kripto para cüzdanı  Dharma Labs'in yayın hayatı son buldu

 

Peki , OpenSea Neden Dharma Labs’i Satın Alıyor ?

 

 

Bunu anlamak için Dharma Labs’in çalışma alanına hızlıca bir göz atalım. Dharma , ethereum üzerinde gerçekleştirilecek işlemler için yarattığı sanal cüzdan ile kullanıcının banka hesabını eşleyerek  işlem gerçekleştirmesini sağlıyor. Kullanıcılar bu işlemlerde ; satın alma , token değiş tokuş’u yapabilmesinin yanı sıra DeFi ekosisteminin diğer parçalarından da yararlanabiliyor.

 

Popüler NFT Pazar yeri OpenSea, Kripto varlık  cüzdanı Dharma Labs’i  satın alıyor .Bu satın alımla birlikte kripto para cüzdanı  Dharma Labs'in yayın hayatı son buldu

OpenSea tarafından bildirilene göre , Dharmayı satın almak şirketin 2022’deki 4 önceliğinden biri.Geri kalan tamamlayıcı öncelikler neler derseniz de ;
gittikçe büyüyen topluluğun ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için ürün geliştirme süreçlerini hızlandırmak , güvenliği artırarak güvenilirlik çabalarını geliştirmek , NFT ve web3 ekosistemine yerinde yatırımlar yaparak ekibini gözle görülür biçimde büyütmek.

Bugün 13.3 Milyar dolar değerlemeye sahip olan OpenSea , Ocak ayının başında 300 Milyon dolar yatırım almıştı.Görülen o ki alınan bu finansman ,şirketin paylaştığı  2022 hedeflerini gerçekleştirmeyi daha kolay hale getirecek.İlerleyen günlerde OpenSea’deki yeni gelişmeleri tekrar haberdar etmek üzere , bilgiyle kalın.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

1 Comments

  1. Dharma’yı satın alarak kullanıcılarına banka transferi olanağını sunacak bence. Bu şekilde opensea daha fazla müşteriye daha kolay erişim sağlamış olur

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.