Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

Online Sertifika Eğitimi Nedir, Ne İşe Yarar?

Özellikle geçirdiğimiz pandeminin başından beri bir uğraş bulmaya çalışıyoruz.  Online sertifika programları da bu süre zarfında dilediğiniz konuda uzmanlaşmanızı sağlayan, 7/24 erişim sağlayabileceğiniz ve eğitimin bitiminde alacağınız sertifika ile CV’nizi zenginleştirebileceğiniz en güzel vakit geçirme yollardan biridir.

Daha öncesinde sizinle paylaştığımız online sertifika eğitimleri alabileceğiniz 5 site yazısının part 2siyle tekrardan sizlerle birlikteyiz!

1-Turkcell Akademi

2014 yılından Turkcell tarafından hizmete sunulmuş olan Turkcell Akademi pazarlama, girişimcilik, teknoloji ve MIT tarafından verilen birçok eğitimi bünyesinde barındırmaktadır. Sitede az miktarda sertifikalı program bulunsa da öğrenmek istediğiniz içeriklerin birçoğunu Turkcell Akademi’de ücretsiz bir şekilde bulabilirsiniz.

İncelemeniz için kursların bir kısmını sizinle paylaşıyoruz:

Pazarlama Sertifika Programı

Girişimcilik 101

Girişimcilik 102

Eğitime Giriş Rehberi: Başlarken

Yenilikçilik Öğrenilebilir

turkcell akademi
online sertifika
2- Google Dijital Atölye

Google’ın 2017 yılından beri üzerinde çalıştığı dijital atölye projesi 2021 itibariyle artık hizmetimize sunuldu. Sitedeki içerikler Google, BlindLook, FutureLearn, GoodWill, OpenClassrooms ve SkillShop tarafından sağlanmaktadır. Kariyer geliştirmeden dijital pazarlamaya kadar birçok konuda 26 adet kurs içeriyor ve tamamen ücretsiz. İstediğiniz zorluk seviyesini seçerek 2 ila 40 saat arasında değişen eğitimlerden yararlanabilir ve bazılarından sertifika alabilirsiniz.

Google Dijital Atölye’de bulunan bazı kurslar:

Dijital Pazarlamanın Temelleri

Bir İşletmeyi Yurt Dışına Açmak

Kodlamanın Temelleri

Dijital Dengeye Giriş

 

3-Global Enstitü

Eğitim alırken sosyalleşmeyi hedefleyen Global Enstitü üzerindeki tüm eğitimlere ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Eğer sertifikanızı basılı veya PDF formatında istiyorsanız eğitimin sonundaki değerlendirme sınavının ardından verilen  kodunuz ile site üzerinde belirtilen ücreti ödeyerek sertifikanızı alabilirsiniz. Alabileceğiniz bazı eğitimler:

Etkili Ve Güzel Konuşma

İş Sağlığı Ve Güvenliği

Marka Yönetimi

İnsan Kaynakları Yönetimi

E-Ticaret

online sertifika

 

4-Harvard Online Courses

Biraz da İngilizce eğitim alabileceğiniz sitelerden bahsetmek isteriz. NYU,MIT,Harvard gibi üniversiteler de online olarak sertifika eğitimi vermektedir. Bugün 300den fazla eğitim sunan ve bunun 114’ü ücretsiz olan Harvard Üniversitesi x edX ‘i inceleyeceğiz. Birçok eğitim ücrete tabii olsa da ücretsiz eğitimler de bulmak mümkün. Alacağınız sertifikayı CV’nize ekleyerek güçlendirebilirsiniz!

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz bazı kurs içerikleri:

Remote Work Revolution for Everyone

CS50: Introduction to Computer Science

CS50 for Lawyers

Lessons from Ebola : Preventing the Next Pandemic

online sertifika
online sertifika
5-Coursera

İngilizce eğitim alabileceğiniz ikinci site önerimiz ise Coursera. Dünyada en çok bilinen iki eğitim sayfasından biri olan Coursera’da 200den fazla üniversitenin (DukeSanford,Penn,Michigan) ve Facebook,IBM gibi kurumsal firmaların da eğitimleri bulunmakta. Site için aylık bir ücret ödemek gerekse de 1 haftalık ücretsiz deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra ayarlardan ödemeyi iptal ederseniz 1 hafta ücretsiz bir şekilde kullanıp daha sonrasında da devam edip etmek istemeyeceğinize karar verebilirsiniz.

İncelemeniz için bazı kurs içerikleri:

Phyton for Everybody

Google Data Analytics

Introduction to Psychology

First Step Korean

Brand Managament

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

MV Holding, 2021 Yılının İlk Yatırımını ArgosAl’a Yaptı!

UDO Games, 4.2 Milyon Değerleme İle 420 Bin Dolar Yatırım Aldı!

Keiretsu Forum Türkiye’den Dijital Güzellik Asistanı Melo App’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

HOTELFOREX TOURISTICA – DIANA TRAVEL ARASINDA STRATEJİK ORTAKLIK

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.