//

Obilet.com Gençlerin En Çok Çalışmak İstediği Şirketler Arasında!

Obilet.com gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler arasında!
Obilet.com gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler arasında!

Dünyanın en çok ziyaretçi alan ilk 10 seyahat biletleme platformundan biri olan Obilet.com, gençlerin en çok çalışmak istediği favori şirketler arasında yerini aldı. Obilet, gençlerin kariyer platformu Youthall’un bu yıl ikincisini düzenlediği Youth Awards’ta “Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen İnternet Şirketi” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

 Gençlerin kariyer platformu Youthall’un bu yıl ikincisini düzenlediği Youth Awards’ta en iyi şirketlerin ve işveren markası çalışmalarının belirlendiği oylama süreci sonuçlandı. 85.173 oy ile en iyi şirketlerin ve işveren markası çalışmalarının belirlendiği oylama sonuçlarına  göre, online seyahat bileti platformu Obilet.com, gençler tarafından en çok çalışılmak istenen üçüncü internet şirketi oldu.

Bu yıl 19 kategoride 162 şirketin katılımı ile gerçekleşen oylamada 219 farklı üniversiteden ve 231 farklı bölümden toplam 85.173 oy kullanıldı.En çok endüstri mühendisliği, işletme ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden oy kullanan gençlerin %76.9’u 18-25 yaş aralığında bulunuyor.

350 kişiye istihdam sağlayan Obilet.com,Deloitte’un hazırladığı “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nınEn Hızlı Büyüyen 500 Teknoloji Girişimi” ve TOBB’un hazırladığı “En Hızlı Büyüyen 100 Türk Şirketi” araştırmalarında da yıllardır düzenli olarak en üst sıralarda yer alıyor.

Obilet.com gençlerin en çok çalışmak istediği şirketler arasında!
Obilet.com gençlerin en çok çalışmak istediği
şirketler arasında!

Obilet.com hakkında

İstanbul merkezli Obilet.com 2012 yılında kuruldu. Halen 350 çalışana sahip olan online seyahat bileti platformu Obilet.com, uluslararası danışmanlık firması Deloitte’un hazırladığı “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nınEn Hızlı Büyüyen 500 Teknoloji Girişimi” ve TOBB’un hazırladığı “En Hızlı Büyüyen 100 Türk Şirketi” araştırmalarında yıllardır düzenli olarak en üst sıralarda yer alıyor. Obilet.com ayrıca dünyanın en çok ziyaret edilen ilk 10 online seyahat biletlemesi platformu arasında yer alıyor.

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.