//

Novi Health, 5 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Novi

Novi Health, 5 milyon dolar yatırım aldı!

Novi Health nedir?

Novi

NOVI Health, klinik tedavileri davranışsal ve yaşam tarzı müdahaleleriyle bütünleştirerek bütünsel yaklaşımıyla kronik rahatsızlıkların temel nedenini ele alabiliyor. Şirketin vizyonu, insanların diyabet ve diğer kronik rahatsızlıklardan uzak yaşamalarını sağlamak için hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmak oluyor.

NOVI Health, hem kamu hem de özel sektörde derin uzmanlık ve deneyime sahip bir kurucu ekip tarafından yöneriliyor. Ekibin Asya nüfusu hakkındaki derin bilimsel ve klinik bilgisi, pazara özel kronik hastalık yönetimi için etkili sağlık çözümleri oluşturmalarını sağlıyor.

Yatırım detayları

Novi

Singapur merkezli NOVI Health, Monk’s Hill Ventures liderliğindeki A Serisi yatırım turunda 5 milyon dolar yatırım elde etti. Fon, müşteri tabanını ölçeklendirmek, işe alım yapmak ve teknoloji destekli tıbbi çözümler platformunu güçlendirmek için kullanılacak.

NOVI Health’in kurucu ortağı ve CEO’su Sue Anne Toh; “Vizyonumuz, insanları diyabet ve diğer kronik kilo ve yaşam tarzıyla ilgili koşulların yükünden arınmış bir şekilde yaşamaları için güçlendirmektir. Daha iyi sonuçlar için derin insan uzmanlığı ve veri içgörüleri ile güçlendirilmiş bütünsel yaşam tarzı müdahalelerini dahil ederek klinik bakımı geliştiriyoruz. Klinik kanıta dayalı yaklaşımları bütünsel ve kişiselleştirilmiş bir şekilde bir araya getiren multidisipliner bir ekibin değerine yürekten inanıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.