/

Türkiyede’ki NFT Koleksiyonları

NFT Koleksiyonları

The Journey of Healing: Abdi İbrahim

Dünya’da giderek yaygınlaşan NFT koleksiyonu oluşturma akımına Abdi İbrahim de katıldı. İlaç firması Abdi İbrahim Opesea üzerinden The Journey of Healing’ Nft koleksiyonunu satışa sundu. İlaç sektöründe bir ilke imza atan Abdi İbrahim bir çok şirket gibi metaverse alemine ayak uydurmaya başladı. Koleksiyonu oluşturma işini ise ünlü kolaj sanatçısı Selam Hoşgör üstlendi. Koleksiyon oluşturulurken Abdi İbrahim’in 110 yıllık tarihini resmederken bilim ve sanatla harmanlandı. Koleksiyon kapsamında iyileştiren kadınlardan sürdürülebilirliğe kadar pek çok konu yer aldı. Proje kapsamında ede edilecek gelir ise sosyal sorumluluk projesi için kullanılacak.

 

NFT Koleksiyonları

DeFacto’dan NFT Atağı : DeFacto X Fırat

Teknolojinin gelişmesiyle beraber pek çok şirket NFT koleksiyonu oluşturmaya başladı bunların başını ise elbette moda sektörü çekiyor. Dünyaca ünlü moda markası DeFacto da NFT dünyasına adımını attı. NFT dünyasına kurgusal karikatür Karakteri Fırat ile giriş yaptı. Bu karaktere hayat veren kişi ise ünlü karikatür sanatçısı Uğur Gürsoy oldu. 5 bin adetten oluşan yüksek hacimli bu koleksiyonun tamamı satıldı. Geçen yılın sonunda hayata geçirelen Fırat koleksiyonu şimdiden global çapta önemli bir üne sahip oldu ve içinde bulunduğu Avalanche blockchain ekosistemindeki en büyük projelerden birisi olmayı başardı.

NFT Koleksiyonları

LC Waikiki NFT Dünyasına Giriş Yaptı

LC Waikiki de NFT dünyasına giriş yaptı. Herkesin yakından tanıdığı LC Waikiki maymunuyla giriş yapan LC Waikiki herkese nostaljik anlar yaşattı. Vintage tasarımlarını NFT yatırımcıları için NFT haline getirmek isteyen şirket buu yaparken ise en ikonik karekaterlerden birisi olan LC Waikiki maymunuyla yapmayı tercih etti. Şirket buradan el edeceği gelirin tamamını ise TEGV’e bağışlayacak. Bu koleksiyon ise en popüler Pazar yerleriden birisi olan Opensea’de satışa sunuldu

NFT Koleksiyonları

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.