/

New Me 500 bin dolar yatırım aldı

Yurtdışından gelen hastalar ile Türkiye’deki sağlık kurumlarını bir araya getiren, estetik odaklı sağlık turizmi pazar yeri New Me, Keiretsu Forum Türkiye’nin de bulunduğu turda 500 bin dolar yatırım aldı.

New Me, öncesinde Yeniben ismiyle 5 yıllık lokal pazar tecrübesi; güçlü bir kadro ve tamamen global vizyonuyla 1 yıl önce hayata geçen estetik dikeyinde bir sağlık turizmi pazar yeridir.

New Me, Türkiye başta olmak üzere sağlık turizmi gelişmiş olan ülkelerde; sağlık turistleri ile sağlık kurumlarını bir araya getiren önder pazaryeri olmayı planlıyor.

New Me Kurucusu Ahmet Fırat,

Türkiye’de alanlarında lider ve tek durumda olduklarının altını çizerek, New Me üzerinden kullanıcılar; Tedavi ve sağlık kurumları hakkında diledikleri tarafsız bilgiyi alabilir, Tedavi ödemelerini online olarak gerçekleştirebilir, transfer-konaklama gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir; Doktorlar ile video konsültasyon gerçekleştirebilecekleri gibi sağlık danışmanları eşliğinde süreçlerine destek alabileceklerini belirtti.

Mevcut çözümlerden ayrıştığımız en önemli noktalar da; bir pazar yeri modeli olarak; tarafsızlık, şeffaflık, bol seçenek, otel-transfer-refakatçi hizmeti, komplikasyon sigortası, finansman desteği gibi 3. parti hizmetlerin yanı sıra online ödeme, artırılmış gerçeklik, yapay zeka vb. gibi teknolojik çözümlerdir.

Gelir modellerinin; sağlık kurumları (hastane, klinik, acentalar) ve 3. parti kuruluşlar (otel, transfer, refakatçi hizmeti vb) üzerinden komisyon ve reklam bazlı abonelik, markalar ile de reklam modeli olduğunu da sözlerine ekleyen Fırat, “Aylık GMV büyüme hızımız dolar bazında %50’nin üzerinde ve yabancı hasta trafiğimizde sağladığımız aylık büyüme hızımız ise şimdiden %30.  Keiretsu Forum Türkiye’nin de bulunduğu turda 500 bin dolar yatırım aldık. Bu yatırımla hedefimiz; 3 yıl içerisinde Türkiye’deki sağlık turizmi pastasından en az %5 pay alarak Türkiye’de liderliğimizi pekiştirmek. Ayrıca dünyadaki sağlık turizmi pazar yerleri arasında ilk 5’te yer almak.” şeklinde konuştu. 

Keiretsu Forum Türkiye: Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde akredite – lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı, 20’den fazla kurumsal üyesi, 85 girişime 140 milyon TL gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır. Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır. 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.