Netflix Oyun Sektörüne Dahil Oluyor

Netflix oyun sektörüne mobil cihazlar üzerinden giriş yapacağını duyurdu.

Geçen hafta yayınlanan Q2 2021 kazanç raporuyla Netflix’in oyun sektörüne gireceğine dair söylentiler oluşmuştu. Ve bu söylentileri Netflix onayladı. İlk oyunların Black Mirror Bandersnatch ve Stranger Things olması planlanıyor.

Oyunlar için ek bir ücret ödemenize gerek yok çünkü oyunlar aboneliğinizin bir parçası olacaktır. Bu uygulama bize bir şey hatırlattı. 🙂 🙂 🙂 Ve oyunların orjinal içeriklerinden olması planlanıyor.

Netflix’in oyun sektörüne girme kararı ise pandemi döneminde tüm dünyanın evlerine kapanmasıyla sinema ve dizi sektörü de online platformlara taşınmıştı. 2020’de Covid rakamlarının hızla arttığı ve vakaların tüm dünyayı karantinaya aldığı 3 aylık periyotta 16 milyon yeni müşteriye sahip olmuştu. Bu hızlı yükseliş maalesef 2021’de yaşanamadı. Q2 kazanç raporuna göre şirket, ikinci çeyrekte 1,5 milyon abone eklenmiş. Ve ciddi oranda bir düşüş var ancak şirket beklediklerinden daha yüksek geldiğini de düşünüyor.

Yeni müşteriler içinde gaming sektörüne girmesi gerektiğini düşünen şirket mobil oyunları için ciddi bir çalışmaya başladı. Eğer mobil oyun planlamaları istenilen şekilde ilerlerse son iki yılda toplam yeni abone sayısını 54 milyona ulaşacağı düşünülüyor.

Q2 raporuna göre, 2021 yılının çeyreğinde en popüler diziydi ve kısa bir sürede 55 milyondan fazla seyirciyle buluştu. En çok izlenen film ise Zac Snyder’ın Ölüler Ordusu oldu ve film 75 milyon seyirciyleydi. En çok izlenen animasyon ise The Mitchells vs. The Machines. The Mitchells vs. The Machines güncel olarak 53 milyon seyirciyle buluştu.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

Amazon’un Kurucusu ve Eski CEO’su Jeff Bezos Bugün Uzaya Çıkıyor!

WhatsApp’ın Yeni Grup Konuşma Özelliği

Bırakın Telefonunuz Şarj Durumuna Göre Duvar Kağıdına Kendi Karar Versin!

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.