Neden Kargo Anlaşması Yapmanız Gerekiyor?

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteriyorsanız, kargo süreçlerinizin verimli ve sorunsuz bir şekilde yönetilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle, kargo firmalarıyla anlaşma yapmak gerekmektedir. Kargo anlaşması, bir kargo firması ile işletmeniz arasında yapılan bir anlaşmadır ve genellikle belirli bir süre boyunca geçerlidir. Birçok işletme için doğru kargo anlaşmasını bulmak ve bu anlaşmaları yönetmek oldukça zorlu olabilir.

 

İşletmenizin büyüklüğüne bağlı olarak, kargo anlaşması yapmak size birçok avantaj sağlayabilir. İlk olarak, anlaşma sayesinde kargo maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Kargo firmaları, toplu gönderiler için daha uygun fiyatlar sunabilir ve anlaşma yapmanız halinde bu avantajlarından yararlanabilirsiniz.

kargo

İşte bu noktada Shipink adlı girişimden bahsetmek istiyoruz. Shipink, kargo süreçlerinizde zaman tasarrufu sağlamanıza yarar. Satış kanallarınızı bağlayarak, tek bir panele siparişlerinizi aktarmanızı sağlar. Shopify, WooCommerce veya Wix fark etmez, tüm satış kanallarınızı tek bir panelden yönetebilirsiniz. Ardından, Shipink’in size sunduğu kargo firmalarından seçiminizi yaparak, müşterilerinize doğru ve zamanında teslimat yapabilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra, Shipink’in birçok müşterisi olduğu için kargo firmalarıyla daha avantajlı anlaşmalar yapabilir. Böylece, kargo gönderilerinde daha uygun fiyatlarla gönderim yapabilirsiniz.

Özetle, e-ticaret işletmeniz için doğru kargo anlaşmalarını yönetmek ve müşterilerinize en iyi teslimat deneyimini sunmak istiyorsanız, Shipink’i deneyebilirsiniz.

Gelecek hedeflerini “2023 yılında Türkiye pazar lideri olmayı, 2024 yılında ise Türkiye’nin ihracatına anlamlı katkı sağlayan ve dünyada adından söz ettiren bir girişim olmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklayan ve hali hazırda bir kaç hazır e-ticaret altyapısında gizli kahraman olarak kullanılan ve isteyen e-ticaret firmalarının da bire bir çalışarak kullanabileceği Shipink’e, Türkiye’de rakibi olmayan ancak globalde Shippo ve Sendcloud gibi unicorn’lar bulunan bu pazarda başarılar diliyoruz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.