//

Münih Merkezli Sizekick, 1,3 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Sizekick

Sizekick, moda e-ticaret alanındaki iadeleri azaltmayı vaat eden SaaS çözümü için 1,3 milyon euro yatırım aldı. Girişim şimdi perakendenin en büyük sorunlarından birini çözmek için 2023’te piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Sizekick nedir?

Sizekick

Jake Lydon ve David Oldeen tarafından kurulan Sizekick, online moda perakendecilerinin en büyük sorunu olan gereksiz iadeler ve tüketici beden belirsizliğini çözmek için hizmet sunuyor.

Münih merkezli şirket, çevrim içi ortak mağazalardaki müşterilere doğru giysi bedenini önermek için yapay zeka ve bilgisayarla görme teknolojisini kullanıyor. “Sizekick Button” ile online alışveriş yapanlar sadece bir akıllı telefon kullanarak sadece birkaç saniye içinde doğru bedenlerini alabiliyor.

Yatırım detayları

Sizekick

2022 yılında kurulan Sizekick bu sorunu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Girişim, piyasaya sürülmeye hazırlanırken 1,3 milyon euroluk yeni yatırım aldı. Hohenstein fonlamaya liderlik ediyor ve stratejik ortak olarak seçildi. Firma 75 yılı aşkın süredir test, belgelendirme, tekstil ürünlerinin araştırılması ve geliştirilmesi gibi bağımsız hizmetler sunuyor.

Jake Lydon, Sizekick CTO’su: “Yeni bir yapay zeka çözümü olarak, Hohenstein ile stratejik ortaklığımız, pazarın yüksek talebini en başından karşılamamızı ve teknoloji lideri rolünü üstlenmemizi sağlıyor. Hohenstein sayesinde, yapay zekamız halihazırda dünyanın en büyük ve en kaliteli 3D vücut taraması veri tabanlarından birinden öğreniyor. Bunun yapay zekamıza sağladığı devasa avantaj göz ardı edilemez.” açıklamalarında bulundu.

Jake Lydon ve David Oldeen tarafından kurulan Sizekick, online moda perakendecilerinin en büyük sorunu olan gereksiz iadeler ve tüketici beden belirsizliğini çözmek için hizmet sunuyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.