/

Mobil Odaklı Tematik Film Platformu Cineshort, İlk Yatırımını Aldı.

Mobil Odaklı Tematik Film Platformu Cineshort, İlk Yatırımını Aldı.

Kullanıcıların kısa vakitlerine sığdırılabilecekleri özenle seçilmiş kısa filmlerle, gün içinde keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen Cineshort’un yatırım turuna TechOne VC, DOMiNO Ventures, twozero Ventures, Headline Oryx I, Aegean Ventures ve Powerhouse katıldı.

Zengin İçerik Havuzu

Cineshort, %94’ü global içerik olan mobil uygulaması üzerinden kullanıcıları kısa ve tematik filmler ile buluşturmayı hedefliyor.

Platform, bünyesindeki tüm filmleri Türkçe, İngilizce ve İspanyolca alt yazı seçeneğiyle sunuyor. Offline mod seçeneği, mylist/watchlater gibi fonksiyonel özellikler de Cineshort’un sunduğu özellikler arasında yer alıyor.  Kullanıcılar filtre seçeneği ile moduna, filmin türüne ve izlemek istediği zamana göre aradığı içeriğe kolayca ulaşabiliyor.

Büyük VOD platformlarından ve rakiplerinden içerikleri ve gelir modeli ile ayrışmayı amaçlayan Cineshort, gelirlerinin %70’ini film yönetmeni ve yapımcısına aktarıyor. İçerik bakımından zengin bir havuz oluşturmayı hedefleyen Cineshort, kurulduğu günden bu yana 92 ülkeden 650’den fazla yönetmenin filmini platforma dahil etti.

Yeni Yatırım Turu ile Hedef Global Pazarda Büyüme!

Global pazarda büyümeye devam ederken kütüphanesini özenle seçilmiş filmler ile büyütmek isteyen Cineshort, çalışmalarına yatırım sonrasında daha hızlı bir şekilde devam edecek. Aldığı yeni yatırım ile birlikte global pazardaki operasyonlarını desteklemeyi hedefleyen Cineshort, pazarda daha güçlü bir şekilde konumlanmayı ve sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

Cineshort’un Kurucusu Hasan Celil Tombul “Tematik filmler ve kısa film yönetmenlerini desteklemek, hedeflediğimiz kullanıcıları bu kültüre entegre etmek istiyoruz. Bu yüzden, platformumuz üzerinden ücretsiz kayıt olunarak filmler izlenebiliyor, ufak bir abonelik ücretiyle de binden fazla filmin yer aldığı kütüphanenin tamamını keşfetmenize olanak sağlıyor. Elde edilen gelirden yönetmene pay ayırarak üretimsel sürdürülebilirliği desteklemek istiyoruz. Yatırım turuyla birlikte global pazardaki büyümemizi hızlandıracağız. Vizyonumuz bu kategoride dünyanın en büyüğü olmak’’ dedi.

Cineshort’u daha detaylı incelemek için https://cineshortapp.com/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri aktif ve aktif faaliyet gösteren içerik, girişimcilik ekosistemine bir parça satın alma bir haber ve sitesidir. Girişim’deki en iyi iş alış’tan sonra büyük yatırım yapmakta. En büyük amacımız ise, ekosistemin en haber ve en çeşitli içerik olarak, okurlarımıza yönelik küçükler, onlara da bu insanlardan hissettirmektir. Bu ekosistemin bir parçası olarak büyümek ve gelişmek bizleri sosyal medya hesaplarımızdan sonra ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin   Tıklayınız.

Diler Girişim Haberleri   Instagram’dan   ulaşabiliyorsanız.

Diler Girişim Haberleri   LinkedIn’den   ulaşabiliyorsanız.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.