/

Mobidictum Business Conference (MBC), 5-6 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde

Oyun Sektörünün Gözü İstanbul’da Olacak

Türkiye en büyük oyun sektörü etkinliği Mobidictum Business Conference (MBC), 5-6 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Oyun dünyasının gözde şirketlerinin yanı sıra sektöre girmeye sıcak bakan firmalar da bu etkinlikte yer alacak. 

  Mobidictum

 Türkiye girişimcilik ekosisteminde özellikle son iki yıl özelinde ciddi bir büyüme kaydeden oyun sektörü pazar payını da giderek arttırmaya devam ediyor bunun paralelinde oyun üreticilerinin ihtiyacı da artıyor. Ülkenin en büyük oyun sektörü basını olan Mobidictum tam da bu noktada devreye giriyor ve sektörü bir araya getiriyor.  

Daha öncesinde İstanbul ve İzmir’de meet-up’lar düzenleyen Mobidictum şimdi ise sadece ülkemizdeki değil bölgedeki en büyük oyun sektörü buluşmasına imza atmaya hazırlanıyor. 5-6 Eylül tarihlerinde oyun sektörünün kalbi olan İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan etkinlik oyun sektörü alanında bölgenin en büyük etkinliği olacak.  

Mobidictum Business Conference’ta oyun sektörünün hemen her alanında temsilciler yer alacak. Etkinlik PC, Konsol ve Mobil oyunlar dahil olmak üzere bunların bütün alt kollarına uzanan devasa bir içerik havuzuna da sahip olacak. Bunların da yanında etkinlikte Web3 alanında uzman isimler de yer alacak. Oyun stüdyoları, yayıncı firmalar, yatırımcılar, servis sağlayıcıları, bağımsız oyun geliştiricileri, sektör uzmanları ve çok daha fazlası MBC′de bir araya gelecek. Aynı zamanda MBC oyun sektörüne adım atmak isteyen girişimciler için ise kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Sektöre adım atmak isteyen kişiler etkinlik bünyesinde düzenlenecek olan konuşmalar, workshop’lar, özel networking etkinlikleri sayesinde ulaşmak istedikleri hedefe bir adım daha yaklaşabilecekler 

Sadece Türkiye’nin Değil Bölgenin En Büyük Oyun Etkinliği 

Mobidictum Business Conference fuar alanı büyüklüğünün yanı sıra katılımcı sayısıyla da bölgedeki en büyük oyun etkinliği olmayı başarıyor. Aynı zamanda sadece Türkiye çapında katılımcılardan da oluşmayacak olan etkinliğe %30’dan fazla yabancı katılımcının katılması da bekleniyor. MBC için beklenen katılım sayılarının ise şu şekilde olması bekleniyor: 

  • 1.500+ katılımcı 
  • 600+ marka 
  • 60+ konuşmacı 
  • MBC için 60’tan fazla oyun vitrini şimdiden rezerve edildi ve sayı her geçen gün artıyor. 

Mobidictum

 Oyun sektörünün tamamı ele alınacak 

 Etkinlik kapsamında katılımcıların endüstrinin hangi alanında faaliyet gösterdiklerinin bir önemi olmayacak bu alanla ilgilenen herkesin ilgisini çekecek olan etkinlikte PC, Mobil oyunlar, AR/VR ve Web3 olmak üzere her alanı kapsayacak çeşitli etkinlikler de düzenlenecek 

MBC’de Katılımcılara Sunulması Beklenen Etkinlikle İse Şöyle:

  • Oyun endüstrisinin hem Türkiye’deki hem de dünyadaki mevcut durumu hakkında her şeyi öğrenin. 
  • Sektör uzmanlarından kritik görüşler. 
  • Oyunlarınızı tanıtma fırsatı. 
  • Yeni yetenekler bulun. 
  • Yatırımcılarla buluşun ve yatırım fırsatları bulun. 
  • Ağınızı ve işinizi büyütün. 
  • Yeni ortaklık fırsatları bulun. 

 Sıradan Bir Etkinlikten Daha Fazlası 

 MBC katılımcılarına sadece iş alanında etkinlikler düzenleyen sıkıcı, sıradan etkinliklerden biraz daha farklı biraz daha yaratıcı. Etkinlik içerisinde katılımcıların eğlenmesi ve dinlemesi için de çeşitli etkinlikler de yer alacak. Ana etkinlik başlamadan önce rozet koleksiyonu partisi olacak. Etkinlik sonrası ise katılımcıların yorgunluklarını atması ve kafa dinlemesi adına bir after party düzenlenecek. 

 

  • Rozet Koleksiyonu/Ön Parti: Premium ve Professional bilet sahiplerine özel Ön Parti, 4 Eylül tarihinde 19:00 – 23:00 saatleri arasında Galata Balo Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinliğe yeni başlamak için mükemmel bir fırsat! 
  • Pier Party/After Party: İlk günden sonra Haliç’in eşsiz manzarası ve profesyonel bilet sahiplerine özel Pier Party’deki canlı DJ performansı ile rahatlayın ve şarj olun. Parti 5 Eylül’de 19:00 – 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek. 

 

Mobidictum’un kurucusu ve genel yöneticisi Batuhan Avucan, MBC’nin Türk oyun sektörünün başarılarını dünyaya duyurmayı da amaçladıklarını belirtti ve şu sözleri söyledi: 

“İstanbul yıllardır medeniyetlerin ortak buluşma noktası oldu. Türkiye’nin lider oyun sektörü medyası olarak İstanbul’un bu konumunu, bağlantılarımızı ve vizyonumuzu birleştirerek Türkiye’nin ve bölgenin en büyük oyun konferansını organize ediyoruz. Ülkemizde son senelerde gelişen oyun sektöründeki başarılarımızı dünyaya göstermek ve firmaların yurt dışıyla olan ilişkilerini geliştirmek, daha da başarılı işler yapmalarını sağlamalarını istiyoruz. Tüm oyun sektörünü ve oyun sektörüne meraklıları konferansımıza bekliyoruz.” 

Mobidictum

Girişimcilere özel indirim! 

 Şimdiden 50’den fazla sponsorunu duyuran Mobidictum Business Conference, 5-6 Eylül’de tüm oyun sektörünü İstanbul’da bir araya getirecek. Aynı zamanda etkinliğe katılmak isteyen katılımcılar girisimhaberleri kodunu kullanarak %20 indirimli bilet alabilecekler  

Mobidictum Hakkında 

Mobidictum Türkiye’nin önde gelen oyun sektörü haberleri ve etkinlik şirketidir. 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Mobidictum, Türk oyun sektörü paydaşlarını Dünya’nın birçok bölgesinden yayıncı, yatırımcı ve servis sağlayıcıları ile buluşturmayı amaç edinmiştir. Bu bağlamda yaptığı çalışmalar ile oyun sektöründe yer alan yüz binlerce insana içeriklerini ulaşmaktadır. 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.