/

Minyatür Tuğla Markası Yatırım İçin Efonla Kitlesel Fonlama Platformuna Çıkıyor

Minyatür Tuğla Markası Yatırım İçin Efonla Kitlesel Fonlama Platformuna Çıkıyor

“Minyatür Tuğla Markası Yatırım İçin Efonla Kitlesel Fonlama Platformuna Çıkıyor: 1.600.000 TL Hedef Belirlendi”

 

İstanbul merkezli girişim Minyatür Tuğla, çocuklar, gençler ve yetişkinler için diorama sanatını destekleyici minyatür inşaat maket malzemeleri ile kendin yap setleri sunuyor. Türkiye’de ilk kez yapılan bu girişim, ürettiği setlerle birlikte, bir yandan yaratıcılığı desteklerken diğer yandan da el becerisi kazandırıyor.

3 yıldır faaliyet gösteren Minyatür Tuğla, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek için farklı temalarda setler sunuyor. Bu setler arasında, şehir hayatı, doğal yaşam, tarihi yapılar, eğlence parkları gibi konular yer alıyor. Gençler ve yetişkinler için ise daha karmaşık ve detaylı setler sunarak 7’den 70’e kaliteli zaman geçirmek isteyenlere harika bir ürün sunuyor.

 

Üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesine de ayrıca önde veren Minyatür Tuğla çevre dostu ve doğal malzemeler kullanarak, çocukların sağlıklarını ve güvenliğini de gözetiyor.

 

Girişim, ürünleriyle birlikte eğitici ve keyifli bir dünya sunarken, çocukların yaratıcılığını ve el becerisini de geliştiriyor. Minyatür Tuğla, sanatseverlerin ve kendini keşfetmek isteyenlerin vazgeçilmez bir adresi olmaya aday.

 

Minyatür Tuğla markası, son yıllarda hızlı bir büyüme ivmesi yakalayarak Türkiye’de diorama sanatını destekleyen lider markalardan biri haline geldi. 2019 Ar-Ge çalışmalarına başlayan çiçeği burnunda girişim 2020 yılının şubat sonunda vergi levhasını eline aldı ve Mart ayının ilk haftası ilk faturasını kurumsal müşterisine gerçekleştirdi.

Markanın yıllık satışları min %50 artarak 1 milyon TL’yi geçti. Bu büyümenin en önemli faktörlerinden biri, pandemi sürecinde evde daha fazla zaman geçiren tüketicilerin Minyatür Tuğla ürünlerine gösterdiği artan ilgi ve Türkiye’nin ünlü fenomenlerinden CZN Burak, Mendebur Lemur ve Murat Abi GF gibi isimlerin bu markayı müşteri olarak tercih etmeleri oldu.

 

Minyatür Tuğla Efonla ile Anlaştı!

 

Markanın kurucusu Haliç Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi mezunu İrem Kübra Özgül ilk iş deneyimini Minyatür Tuğla markasıyla başlattığı girişiminde yaşamaya başladı. Fikrin çıkış noktası olarak ise ülkemizde üretilmeyen maket malzemeleri olduğunu belirtiyor. İrem Kübra, Maket konusundaki uzmanlığının Minyatür Tuğla gibi bir girişimi hayata geçirmesiyle hem ülkemizdeki bir ihtiyaca dokunabildiği için hem de sanatını icra ederken kazanç sağlayabildiği için çok şanslı olduğunu belirtirken, genç bir kadın girişimcinin neler başarabileceğini gerçek bir kanıtı olduğunu herkese gösteriyor.

Girişimin büyüme yolculuğunda Esra Uzun ile atölyelerini birleştirip üretim kapasitelerini 10 kat artıran genç kadın girişimciler tüm müşterilerini markalarına ortak olmaya davet ediyor.

 

Kitle fonlama platformlarından Efonla ile anlaşan ve 20 milyon TL değerleme ile 1.6 milyon TL’lik bir hedefle yatırım turuna çıkan Minyatür Tuğla markası, belirli miktarlarda yatırım yapan yatırımcılarına minyatür tuğla hobi setleri gibi hediyeler veriyor.

Minyatür Tuğla Markası Yatırım İçin Efonla Kitlesel Fonlama Platformuna Çıkıyor

Fonlama sonrası 3 hedefi bulunan Minyatür Tuğla; ilk olarak pazarda doğruladığı ürününü makine ile üreterek kapasitesini artırmayı hedeflemektedir. İkinci olarak Yatırım turundan elde edilecek kaynaklarla birlikte Minyatür Tuğla, minyatür hobi etkinlik atölyeleri kurarak eğitim sektöründe de kendine yer edinmeyi hedefliyor. Markanın bu şekilde eğitim ve kültür sektörüne destek vermesi, sektörün gelişimine de katkı sağlayacak.

Son adımda da  Türkiye’deki başarısını yurt dışına taşımayı hedefliyor. Marka, minyatür tuğla hobi setleri üretimi ile hem çocukların hayal güçlerini geliştirirken hem de yetişkinlerin keyifli vakit geçirmelerini sağlayarak büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Şimdi ise hedefi, yurt dışında da kendine geniş bir müşteri kitlesi bulmak.

 

Minyatür Tuğla, yurt dışına açılarak daha büyük bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Yapacağı yatırımlarla global bir marka haline gelmeyi planlayan marka, Türkiye’de eğitim ve kültür sektörüne de destek vermeyi sürdürecek.

 

Belirli miktarlarda yatırım yapan yatırımcılarına hediye edilecek minyatür tuğla hobi setleri ise, markanın sadık hayran kitlesinin ilgisini çekiyor. Minyatür Tuğla, ürettiği eğitici ve yaratıcı ürünleri ile hem Türkiye’de hem de yurt dışında kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Bu hediye setleri sayesinde, marka hayranları daha da mutlu edilecek.

Daha fazla bilgi için https://www.efonla.com/Proje/1025/Minyatur-Tugla adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.