/

Milli Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi 27- 30 Mayıs Tarihleri Arasında Geliyor!

İZÜ İnovasyon Kulübü Milli Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi’ne Hazırlanıyor!

🔥 İZÜ İnovasyon Kulübü “Farklı Bak, Farkı Gör, Fark Yarat” mottosu ile dönemi bomba gibi kapatıyor!

🇹🇷 Vizyonu ve misyonu gâye belledikleri milli teknolojiyi duyurmak için Milli Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi ile geliyorlar!

🎉 27-28-29-30 Mayıs tarihlerinde ilk iki günü ülkemizin milli teknoloji hamlesini temsil eden demirbaş firmalarından konuşmacılarla, derece sahibi teknoloji takımlarının başarı hikayeleriyle ve keyifli atölye çalışmalarıyla geçirirken; son iki günü başvurulardan seçilecek katılımcıların takımlar halinde belirlenen konu üzerinde mentorleriyle beraber iş fikri geliştirip ardından jüri üyelerine sunma fırsatı bulacakları ve dereceye giren ekiplerin ödüller kazanacağı bir konsept ile katılımcılarına girişimcilik ekosistemini dibine kadar yaşatacak, gün sonunda da Milli Teknoloji ve Girişimcilik zirvesini keyifli bir konser ile sonlandıracaklar!

Milli Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi süresince şanslı katılımcıların yararlanacağı çekilişler, hediyeler ve konserlerle etkinliğe renk katacaklar. 🎉

Destek olmak için,

#MilliTeknolojiveGirişimcilikZirvesi

#BizZirvedeyizSenNeredesin

Dilerseniz başvuru formuna buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için İZÜ İnovasyon Kulübü Instagram hesabına buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Oyasai Crayon, Yenilebilir Pastel Boyalar

How Is It In Bosnia and Herzegovina Thanks To Edin Halilovic

Spotify, Storytel İş Birliğiyle Sesli Kitap Kataloğu Sunuyor!

WhatsApp En Yakın Zamanda Sohbet Geçmişini Android ve iOS Arasında Aktarmayı Mümkün Kılmak İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

Internet Explorer’ın Sonu Geldi! 2022 Yılından İtibaren Gelecek Microsoft Edge’e Ait

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.