Migros Mkolay İle Hayatımıza Yep Yeni Kolaylıklar Daha Kattı!

Bulunduğumuz bu dönemden dolayı herkes çekinerek gezip, çok fazla tedbirle işlerine gidip, alışveriş yaparken Migros yine müşterilerini sevindirecek bomba gibi bir yenilikle karşımızda!

Migros Mkolay uygulamasına temassız ödeme imkanının geldiğini açıkladı!

Müşteriler alışveriş yaparken sepetine attığı ürünleri tek tek Mkolay uygulamasına tanıtabiliyor, sepetinin ne kadar olduğunu sürekli takip edebiliyordu. Bu özelliğin bile çok büyük kolaylık olduğunu söyleyen ve bu uygulamadan çok memnun olan müşteriler bu yeni özellikten sonra daha da çok tercih ediyor. Artık Mkolay uygulamasına ürün barkoduyla okutulan ürünleri alışveriş bittiğinde jet kasaya temas etmeden 30 saniyede ödeyebiliyorsunuz!

Jet kasaya geldiğinizde ürünleri tekrardan kasadan geçirmeden sadece uygulamadaki QR kodu okutarak ödemelerini yapabiliyorsunuz. Böylece temasınız da, virüse yakalanma riskiniz de en aza iniyor.

Konum özelliği sayesinde sürekli QR kod okutmaya gerek kalmadı!

Bir diğer özellik ise uygulamadaki konum özelliği sayesinde müşterilerin hangi mağazadan alışveriş yaptığı kolayca tespit edilebiliyor ve her seferinde QR kod okutmalarına gerek kalmadan alışverişlerine başlamaları sağlanabiliyor.

Mkolayın hedeflediği özelliklerden bir diğeri de Migros mağazalarında olan kampanya ve fırsatları müşterilerin kasaya gitmesine gerek kalmadan kullanabilmelerini sağlamak.

Şu ana kadar bu iki yeni özellik 13 ildeki 62 mağazada kullanılmaya başladı bile. Dileriz ki bu mağazalar hızla artar ve Migros, daha az temaslı hayata bizi hızla adapte edip, kolaylık sağlamaya devam eder.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.