Midas, Vakıfbank ve Fibabanka ile Anlaşmalı Banka Sayısını 10’a Yükseltti

Midas, Vakıfbank ve Fibabanka ile Anlaşmalı Banka Sayısını 10’a Yükseltti

Yeni nesil yatırım uygulaması Midas, anlaşmalı bankaları arasına Vakıfbank ve Fibabanka’sını da ekledi. Anlaşmalı bankalarda hesapları bulunan Midas kullanıcıları para transferlerini Swift ücreti ödemeden gerçekleştirebiliyor.  

Midas, Vakıfbank ve Fibabanka ile Anlaşmalı Banka Sayısını 10’a Yükseltti

 

SPK lisansıyla Amerikan Borsalarına kolay yatırım imkânı sunan Midas, anlaşmalı banka sayısını artırmaya devam ediyor. Midas son olarak Vakıfbank ve Fibabanka’nın da katılımıyla anlaşmalı banka sayısını 10’a yükseltti. Midas kullanıcıları anlaşmalı bankalardan yapacağı para transfer işlemlerini SWIFT ücreti ödemeden gerçekleştirebiliyor. Anlaşmalı bankalarda dolar hesabı olan kullanıcılar para transferi yaparak Amerikan Borsalarında işlem gören şirketlerin hisselerine kolay, hızlı ve güvenilir şekilde yatırım yapabiliyor.

Midas, Vakıfbank ve Fibabanka ile Anlaşmalı Banka Sayısını 10’a Yükseltti

 

Analist tahminlerine göre yatırım imkânı

Midas uygulamasına yeni eklenen özellikler ile kullanıcılar yakın zamanda takip ettikleri hisseleri gruplandırabildikleri birden fazla takip listesi özelliği ile tanıştı. Midas kullanıcıları artık takip ettikleri hisse senetlerini sektörlere ya da kendi belirledikleri özelliklere göre isimlendirdikleri listeler ile takip ediyor, listelerindeki hisselerdeki günlük hareketlerle ilgili bildirim alabiliyor.

Uygulamanın yeni sürümü ile bir kullanıcılar ile buluşan bir diğer özellik ile de kullanıcılar satın alacakları hisse senetleri ile ilgili analistlerin tahminlerini görerek yatırım kararı almalarını kolaylaştırıyor. Böylece kullanıcılar ilgilendikleri hisse ile ilgili analistlerin öngörülerini ve hedeflerini inceleme şansını yakalıyor.

 

*Bültenden Düzenlenmiştir

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.