Masrafsız Borsa İstanbul işlemleri Midas’ta

Midas yatırım hesabı ile ABD borsaları ve Borsa İstanbul’a tek platform üzerinden yatırım yapma dönemi başladı! Üstelik Borsa İstanbul işlemleri yıl sonuna kadar komisyonsuz.

Amerikan borsalarına düşük işlem ücreti ile yatırım yapma imkânı sunan modern yatırım uygulaması Midas’ta hesap işletim ve saklama gibi ücretler ödemeden Borsa İstanbul (BIST) işlemleri yapabileceksiniz.

Masrafsız yatırım dönemi

Türk ve Amerikan borsalarına yatırımı tek platformda birleştiren Midas, Borsa İstanbul yatırım işlemlerinde hesap işletim ücreti, saklama ücreti, hesap açılış ücreti, canlı veri ücreti, takas payı, rüçhan kullanımı gibi masrafların hiçbirini almayacak.

Türkiye’nin ilk masrafsız yatırım uygulaması olan Midas, düşük komisyonları ve modern yapısı ile öne çıkıyor.

Midas CEO’su Egem Eraslan,

“Kaldırdığımız masraflar ve düşük komisyonlar sayesinde yatırımcılara binlerce lira tasarruf sağlayacağız. Amacımız Midas kullanıcılarının yaptıkları yatırımlarda kazançlarını yükseltebilmek.”

ifadelerini kullandı.

Midas yatırım hesaplarında Borsa İstanbul işlemleri yıl sonuna kadar komisyonsuz olacak.

5 dakikada yatırım hesabı açılışı

Mobil uygulama üzerinden dijital olarak yatırım hesabı açma kolaylığı sunan uygulama, Midas’ı ilk defa kullanan yatırımcıların 10 dakikadan kısa bir sürede hesap açılışı, para transferi ve ilk yatırım işlemini kolayca gerçekleştirmesini sağlıyor.

Midas yatırım hesapları ile kullanıcılar, anlaşmalı bankalardan ücretsiz ve anında hem Türk Lirası hem de Amerikan Doları göndererek yatırıma başlayabiliyor. Kullanıcılar uygulama içinde dolar alım satım işlemi de yaparak iki borsa arasında anında geçiş sağlayabiliyor.

Borsa İstanbul ve Amerikan borsalarını ilk defa aynı platformda buluşturan Midas, tüm yatırım ihtiyaçlarını karşılayan tek platform olmayı hedefliyor.

Sabah 10.00’dan gece 23.00’e kadar gün boyu yatırım

200 binden fazla kullanıcıyı Amerikan borsaları ile buluşturan Midas’ın yenilikçi yatırım deneyimi artık sabah 10.00’da BIST ile başlayıp ABD borsalarının kapanış saati olan 23.00’e kadar devam edecek.

Borsa İstanbul işlemleri ile birlikte portföylerini Midas yatırım hesaplarına taşımak isteyen yatırımcıların virman işlemleri de uygulama içerisinde hiç olmadığı kadar hızlı ve kolay hale geliyor. Ayrıca ilk defa tamamen dijital olarak gerçekleştirilen rüçhan işlemleri de Midas’ın dikkat çekici özelliklerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

BIST, Midas’ın büyüme yolculuğu için önemli bir kilometre taşı

Midas CEO’su Egem Eraslan,

“Kullanıcılarımızın tüm yatırım ihtiyaçları için tek platform olma yolunda ilerliyoruz. Midas’ın büyüme yolculuğunda en heyecan verici kilometre taşlarından birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız Midas kullanıcılarına en şeffaf ve modern yatırım deneyimini sunabilmek.

Yalnızca bu yıl 4 milyon doların üzerinde mühendislik yatırımı yaparak tüm SPK lisanslı kuruluşların ARGE’ye harcadığı tutarın yarısından fazlasını tek başımıza harcamış olduk. Kullanıcılarımız Midas’a güveniyor ve farklı yatırım ihtiyaçlarını da Midas güvencesi ile gerçekleştirmek istiyor. Bu sebeple önümüzdeki dönemde hedefimiz kripto para yatırımlarında da en güvenilir tercih olmak.”

dedi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.