Microsoft’un GrowthX Accelerator programına başvuru için son gün 22 Şubat!

Microsoft’un GrowthX Accelerator programına başvuru için son gün 22 Şubat!

Microsoft’un GrowthX Accelerator programına başvuru için son gün 22 Şubat!

Microsoft’un Abu Dhabi Yatırım Ofisi (ADIO) ile iş birliği içinde hayata geçirdiği GrowthX Accelerator programına Türkiye, Pakistan, Afrika ve Orta Doğu’dan başvuracak start-up’lar için son başvuru tarihinin 22 Şubat olduğu açıklandı.

Microsoft’un MEA Bölgesi’nde faaliyet gösteren start-up’ları teknoloji, pazar erişimi ve mentorluk alanında güçlendirmek amacıyla Abu Dhabi Yatırım Ofisi (ADIO) ile hayata geçirdiği GrowthX Accelerator programının yeni dönemi için başvurular 22 Şubat 2022 itibarıyla kapanıyor. Sanal ve fiziksel workshop’ların yanı sıra çalışma seanslarının, demo günlerinin ve networking etkinliklerinin de düzenleneceği GrowthX Accelerator kapsamında teknolojik yeterlilik, pazara açılmak, yatırım almaya hazır hale gelmek gibi konularda girişimcilere destek sunulacak.

Microsoft’un GrowthX Accelerator programına başvuru için son gün 22 Şubat!

Abu Dhabi’nin dijital dönüşüm alanında bölgenin lideri olduğuna dikkat çeken ve GrowthX Accelerator’ı girişimcilerin kaçırmaması gereken bir fırsat olarak gördüğünü dile getiren Microsoft Türkiye Pazarlama ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı, “GrowthX Accelerator’ın ilk dönemi için Türkiye’den de 600’ü aşkın başvuru yapılmış ve 2021’de kabul edilen 15 start-up’ın 5’ini Türk şirketleri oluşturmuştu. Özel sektör için teknoloji alanında aranan bir iş ortağı haline gelmek isteyen start-up’ları GrowthX Accelerator programına başvurmaya davet ediyoruz. Pandemi sonrası çalışma modeli, özellikle de iş ortaklarına dijital dönüşüm vadeden girişimciler için eşsiz bir fırsat penceresi aralıyor. Bu program kapsamında gerçek kurumlarla, gerçek sorunlara çözüm geliştirmek üzere iş birliği içinde çalışmanın girişimcilerimize son derece değerli deneyimler kazandıracağına şüphemiz yok” dedi.

GrowthX Accelerator programına dahil olmak isteyen B2B start-up’ların https://www.microsoft.com/MEA/startups/growthxaccelerator/ ziyaret etmesi gerekiyor.

*Bültenden düzenlenmiştir.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.